4 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: Κατέληξε 50χρονος στη Λάρισα - Στους 146 οι νεκροί

Ακόμη ένας συμπολίτης μας κατέληξε εξαιτίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τον αριθμό των νεκρών από την πανδημία στη χώρα μας να αυξάνεται στους 146, αφού πριν λίγη ώρα ένας 50χρονος Ρομά στη Λάρισα δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή...

Κατερίνη: Επιτρέπεται για το κοινό η χρήση των εξής ανοικτών αθλητικών χώρωνΜε βάση το σχέδιο για τον αθλητισμό που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει τα εξής:

Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στις Τ.Κ. Μοσχοχωρίου – Κ.ΜηλιάςΣτη βελτίωση – αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας συμβάλλουν οι παρεμβάσεις, που υλοποιεί καθημερινά η Aντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

'Ένα "Α" και δύο "Ε"*Του Φώντα Μπαραλιάκου
Ως τώρα λειτουργήσαμε πειθαρχημένα και με συντεταγμένο σχέδιο. Κατακτήσαμε δίκαια μία «αριστεία» στη διαχείριση της εξάπλωσης της πανδημίας στη χώρα. Αυτό το επίτευγμα το πιστώνεται κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε το θετικό πρόσημο και στην φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων.

Ο Γιάννης Παρλαπάνος από την Κατερίνη μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδιΤο νέο τραγούδι του Γιάννη Παρλαπάνου σε δικούς του στίχους και μουσική, είναι μια κατάθεση ψυχής. Ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ένα παράπονο κι όπως ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά:

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Οι αιτήσεις ξεκίνησανΤα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα γενικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Επιπλέον όμως, οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων λαμβάνουν δωρεάν μια πλήρη και ολοκληρωμένη Μουσική Παιδεία.

Η δημοτική αστυνομία ενημερώνει τους δημότες για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσειςΤους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε λειτουργία στην πόλη της Κατερίνης από την 1η Μαΐου ενημέρωσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γιώργο Τσιαλό.

Το ωράριο για τα καταστήματα που ανοίγουν σήμερα – ΛίσταΑρκετά καταστήματα ανοίγουν σήμερα τις πόρτες τους μετά το παρατεταμένο lockdown στην Ελλάδα, με πολλούς κανόνες ασφαλείας και νέο ωράριο.

Αναλυτικά, μετά την μερική άρση των μέτρων θα επαναλειτουργήσουν από σήμερα:

Απολύμανση και απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων στη Νέα Παραλία ΘεσσαλονίκηςΕπιχείρηση απολύμανσης και απομάκρυνσης των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, στη Θεσσαλονίκη.