19 Απριλίου 2021

Χωρίς νερό την Τρίτη περιοχές της Κατερίνης
Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη 20 Απριλίου, θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή πέριξ του Α’ ΔΑΚ. Συγκεκριμένα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγράφων-Μαντζαροπούλου-Εθν. Σταδίου & Ηπείρου, το ΙΚΑ Κατερίνης και το ΙΕΚ (πρ. Πολυκλαδικό) θα έχουν διακοπή υδροδότησης από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 15:00, οπότε και εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.


Ο λόγος της διακοπής οφείλεται σε απαραίτητες εργασίες αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης στο πλαίσιο του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης».


Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.

Εκδήλωση τιμής στα «Τάχνιστα» και τους μαχητές του ΕΛΑΣ


Έγινε την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 η προγραμματισμένη εκδήλωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Παράρτημα Κατερίνης) και της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ για τους 27 μαχητές του ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη κατά των Γερμανών κατακτητών στα Τάχνιστα στις 18-4-1943.

Στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος του Συλλόγου τόνισε ανάμεσα στα άλλα:

Πιερικός: Προσφορά χρηματικού ποσού στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου
Η διοίκηση του Πιερικού και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συμβάλλοντας στο πιερικό ποδόσφαιρο και σε μια κίνηση ενίσχυσης, προσφέρουν χρηματικό ποσό στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, για την προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.


Αυτό θα επαναληφθεί, βοηθώντας πάντα το πιερικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τις ομάδες του Δήμου Κατερίνης.