31 Μαΐου 2021

"΄Εφυγε"χθες από τη ζωή ο Νικόλαος Φλαμούρης
Σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Νικόλαος Φλαμούρης, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού και εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.
Τα τελευταία χρόνια παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 3 άτομα για διαρρήξεις οικιών
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν στις (27 Μαΐου 2021) τρία άτομα, για κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Εκδήλωση Εσπερινού ΕΠΑΛ και Συμβουλευτικού Κέντρου Δ.Κατερίνης για τη βία κατά γυναικών
Η ισότητα των φύλων, η ενδοοικογενειακή βία αλλά και οι μορφές βίας, ο κύκλος της βίας και οι συνέπειές της, καθώς επίσης και η νομοθεσία γύρω από τη βία και την αντιμετώπισή της, αποτέλεσαν τα αντικείμενα εσπερίδας, με τηλεδιάσκεψη, που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης.

Απάντηση στην ανακοίνωση της “δημοτικής παράταξης” του κ. Λαγδάρη
Σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Έργα και Ημέραι του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα» η “δημοτική παράταξη” του κ. Λαγδάρη για ακόμη μια φορά προσπαθεί με ψέματα και ανακρίβειες να μειώσει την προσπάθειά μας για κατασκευή έργων πνοής που θα αναβαθμίσουν το δήμο μας και να επενδύσει στη διχόνοια, ελπίζοντας ότι μ´ αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξαπατήσει τους πολίτες της Βόρειας Πιερίας.