27 Απριλίου 2019

Πιθανό "λουκέτο" στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης ;

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κατερίνης μετά την ενημέρωση από την Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής και τους Ειδικούς Ιατρούς του Νοσοκομείου Κατερίνης, κτυπά το καμπανάκι για τα προβλήματα που προκύπτουν και αφορούν την υγεία στο Νομό μας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Κτηνιατρικής Πιερίας για εναέριους εμβολιασμούς

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει ότι στο χρονικό διάστημα από 01/05/2019 έως και 12/05/2019 θα πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας των αλεπούδων στις περιοχές:

Απαγόρευση αλιείας στις φυσικές και τεχνητές λίμνες του Ν. Πιερίας

Το Τμήμα Αλιείας σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την αριθ. 271375(7318) Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, (ΑΔΑ: 6ΙΔΧ7ΛΛ-ΤΘ6), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αλιεία (επαγγελματική και ερασιτεχνική) με κάθε μέσο και εργαλείο στις λιμνοδεξαμενές καθώς και

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας από την Ι.Μ Πέτρας Ολύμπου στη ΝάουσαΤρίτη του Πάσχα. Πρωί από 7,30 έως 10,30: Πανηγυρική θεία λειτουργία, αγιασμός-λιτανεία ιεράς εικόνος Παναγίας Οδηγήτριας στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Νάουσας.

Δωρεάν Διαφήμιση στο Katerinipress για δύο εβδομάδες !

Θα θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις όλου του νομού να διαφημιστούν Δωρεάν στην ιστοσελίδα μας την περίοδο 27 Απριλίου μέχρι και 12 Μαΐου 2019. Όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν μπορούν να μας στείλουν την κάρτα τους, τη φωτογραφία ή το μπάνερ τους στο katerininews@gmail.com. Ισχύει για μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ολόκληρο το νομό Πιερίας, αλλά και τις  γειτονικές πόλεις  Αλεξάνδρεια και Ελασσόνα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο katerininews@gmail.com ή στο τηλέφωνό μας  6942-572.698

Επιστρέφουν τα καραβάκια του ΘερμαϊκούΑπό την Πρωτομαγιά ξεκινούν τα δρομολόγια για τα καραβάκια του Θερμαϊκού της εταιρείας "Karavakia.gr", με πρώτο τον "Κωνσταντή", που θα εκτελεί δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες.