29 Ιουνίου 2021

Ευαγγελικά, Μυλαύλακος, Καπνικός Σταθμός δε μπορούν να Ανασάνουν.....Ακούει Κανείς ;
Πληθαίνουν καθημερινά οι διαμαρτυρίες των κατοίκων των Ευαγγελικών, του Μυλαυλάκου, του Καπνικού Σταθμού και του Εγγλέζικου για την αποπνικτική ατμόσφαιρα, λόγω δυσωδίας ειδικά τις βραδινές ώρες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραπονιούνται για αναπνευστικά προβλήματα αλλά και "κάψιμο" στο λαιμό.

Προς αξιοποίηση η οικία του Αλέξη Ζορμπά στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

 Το πρώτο βήμα για την έναρξη του έργου αξιοποίησης της οικίας του Αλέξη Ζορμπά στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της ιδιοκτησίας της οικίας, στον Δήμο Αριστοτέλη. Έτσι μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το σχέδιο δημιουργίας του Μουσείου Αλέξη (Γιώργου) Ζορμπά που θα καταστήσει τοπόσημο διεθνούς ακτινοβολίας το σπίτι στο οποίο έζησε ο ήρωας που ενέπνευσε τον Νίκο Καζαντζάκη.

Προσπάθειες για την ενίσχυση με προσωπικό του Κτηματολογικού Γραφείου Κατερίνης
Την στελέχωση με επιπλέον προσωπικό του Κτηματολογικού Γραφείου Κατερίνης ζήτησε κατά την συνάντησή του με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιο για το Κτηματολόγιο και τα Ειδικά Ψηφιακά Έργα Γεώργιο Στύλιο, ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.

Παραχώρηση μηχανήματος έργου από το Γενικό Νοσοκομείο στον Δήμο Κατερίνης
Στην ενίσχυση των υποδομών, των μηχανημάτων έργου και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης αναμένεται να συμβάλει το όχημα MERCEDES BENZ UNIMOC, το οποίο παραχωρείται κατά χρήση στον Δήμο από τον Ψυχιατρικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου
Πολιτιστικές προτάσεις για όμορφες βραδιές στην Κατερίνη της Τέχνης και του Πολιτισμού περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν το χρονικό διάστημα 01 Ιουλίου έως 12 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης.

Ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, μιλά για το πρόγραμμα του φετινού 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου
«Πρώτη Γραμμή» στην Ενημέρωση με την Χριστίνα Σιδηροπούλου, στη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3fm. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 12:00.

Συμπαρουσίαση: Μορφούλα Χρυσίδου

Ηχοληψία/ Επιλογή Μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου