13 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς γιατρό Αγγειοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Παιδοχειρουργική στην Κατερίνη

  


Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Υγείας, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Πουλά, προκύπτουν τα εξής :α) από τις 11 θέσεις ιατρών που προκηρύχθηκαν μετά την έναρξη της πανδημίας, δεν έχει προσληφθεί κανένας (3 κλάδου ΕΣΥ και 8 επικουρικοί) …

Απαραίτητες οι αλυσίδες από το 34 έως το 44 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ:

Παραμένει υψηλό το ιικό φορτίο Covid στα λύματα της Κατερίνης
Παραμένει η «τάση θετικότητας του ιικού φορτίου Covid» στα λύματα της Κατερίνης, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των αναλύσεων που διενεργεί σε εβδομαδιαία βάση το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής – Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

Δήμος Κατερίνης : Μεταφορά & μετεγκατάσταση του Κέντρου Κοινότητας
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι, λόγω των εργασιών μεταφοράς και μετεγκατάστασης, το Κέντρο Κοινότητας θα είναι κλειστό τη Δευτέρα, 15.02.2021 και την Τρίτη 16.02.2021.

Πιερία: Καθόλα έτοιμοι Αντιπεριφέρεια, Δήμοι, Αστυνομία, Πυροσβεσική για την κακοκαιρία
Συνάντηση επιχειρησιακής ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ατομικής υγειονομικής προστασίας, προκειμένου να εξετασθούν και αποφασισθούν τα μέτρα και οι δράσεις που θα εφαρμοστούν από όλους τους επιχειρησιακά εμπλεκόμενους φορείς,

Αποστόλης Λιακόπουλος: Ο Γιώργος Κυριακίδης επιβεβαιώνει ότι συμμετέχει σε διοίκηση μειοψηφίας
Αγαπητέ κύριε Κυριακίδη,
Καταλαβαίνω ότι στην παρούσα φάση η στριμωγμένη από τις συνεχείς καταγγελίες δημοτική διοίκηση στην οποία συμμετέχετε ενοχλείται από την τεκμηριωμένη κριτική που της ασκούμε ως συνδυασμός. Για αυτό και σας ζήτησαν να βγείτε δημόσια και για άλλη μία φορά να γράψετε ανακρίβειες εις βάρος του Θανάση Λιακόπουλου, με τον οποίο μάλλον έχετε κάποια ανεξήγητη προσωπική εμμονή.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει με σύγχρονα μηχανήματα το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος»
Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, μετά την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δήμος Κοζάνης: Προστασία αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες της περιοχής για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον παγετό.

Ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή, ο Δήμος Κοζάνης καλεί τους δημότες να συγκεντρώσουν κουβέρτες, ρουχισμό κατοικιδίων,

Κατερίνη: Εκστρατεία συλλογής προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2021, ο σύλλογος Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες, που απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από γυναίκες, αποφάσισε να γιορτάσει με ένα ξεχωριστό τρόπο τη γυναίκα.