11 Μαΐου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας των αντισηπτικών «ANTY CLEAN» και «Total CareΣε απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων «ANTY CLEAN» και «Total Care αντισηπτικό τζελ χεριών», προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Τα δύο προϊόντα δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Οι εταιρίες που τα διακινούν οφείλουν να επικοινωνήσουν με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά.

Ανοικτό το Α’ ΔΑΚ για τους υποψήφιους των Πανελλήνιων που θα εξεταστούν σε αγωνίσματα

Απολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης & στο Περιφερειακό Ιατρείο ΚορινούΑπολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορινού πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης το Σάββατο 9/5, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια δημοτών, λόγω κορωνοϊού.

Δωρεά Ιατρικών μασκών στο Νοσοκομείο Βόλου από την Μεντεκίδης Α.Ε


«Κουνούπια: Η μόνιμη «καραντίνα» του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού»

Τη στιγμή που η οικονομική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα επανέρχεται σταδιακά σε μία κανονικότητα, οι δημότες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, μπαίνουν - στη γνώριμη γι’ αυτούς - «καραντίνα» λόγω των κουνουπιών.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ε.ΣΚΟΥΦΑ


Το πολιτικό γραφείο της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα θα ξεκινήσει να επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 11/5 και μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ.2351034885 όπου θα ορίζεται και η ημέρα και ώρα των συναντήσεων ώστε να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας της υγείας των πολιτών.

Κοροναϊός: Βρέφος τριών μηνών το νέο κρούσμα στη Νέα Σμύρνη ΛάρισαςΔύο νέα κρούσματα κοροναϊού καταγράφηκαν στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.

Πρόκειται για ένα βρέφος τριών μηνών και τη Ρομά μητέρα του, που βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Αποκαταστάθηκαν βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο σε Σβορώνο και ΤρίλοφοΜε στόχο την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων, σειρά εργασιών εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο στις Τοπικές - Δημοτικές Κοινότητες, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη.

Παρεμβάσεις καθαρισμού στην τάφρο Βαρικού από την Περιφερειακή Ενότητα ΠιερίαςΕξελίσσονται, με ταχύ ρυθμό, οι παρεμβάσεις καθαρισμού, στην τάφρο Βαρικού-ρέμα ΄΄Βαφύρα΄΄, στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου του Δίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Κωνσταντίνος Κιτιξής.....Δέκα προτάσεις για τον τουρισμόΟ Κιτιξής Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος και μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) του Οικονομικού Επιμελητήριού Ελλάδος επισημαίνει ότι Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, η οποία είναι η συνέχεια της ΠΑΣΚΟ – Σ. ως υπεύθυνη παράταξη 35 χρόνια τώρα, μέσα από την θεσμική της παρουσία στο Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Τηλε-επανάστασηΕίναι αλήθεια ότι το τσουβάλιασμα δεν είναι σωστό. Γι’ αυτό, αν και δεν το είχαμε σκοπό, θα πρέπει να κλέψουμε λίγο από τον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο μας για να ασχοληθούμε για άλλη μια φορά με το ΠΑΜΕ. Μετά από τόσα χρόνια, έχουμε πάψει να αναρωτιόμαστε γιατί το ΠΑΜΕ,

Εμπέδωση της τοπικής κουλτούρας στις επιλογές μας*του Φώντα Μπαραλιάκου

Η κυβέρνηση οργάνωσε και εφάρμοσε επιτυχώς ένα σχέδιο καραντίνας ως μέτρο περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού, με στόχο την προστασία της υγείας και της ζωής των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ομαλή λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας. Ο κυβερνητικός σχεδιασμός ακολούθησε κατά γράμμα τις εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών και τα επιδημιολογικά δεδομένα της κάθε ημέρας.

O "Μαστόδοντας" Νεοκαισάρειας ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή ΚατερίνηςΟ Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια" ευχαριστεί ολόθερμα των Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Ιωάννη Συμεωνίδη και του υπαλλήλους της

Η Ιδεολογικοπολιτική μου ταυτότητα

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου
             Ανεξάρτητος πολιτευτής 

   Αγαπητοί Συμπολίτες
Ενστερνίζομαι αταλάντευτα τις αρχές και αξίες του Ανθρωπισμού.
Προσπαθώ και θα συνεχίσω τον όμορφο και ευγενικό αγώνα στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο με όλες μου τις δυνάμεις για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά μας.

Στις 21 Μαΐου η Ανθοκομική Έκθεση ΚατερίνηςΜε απόφαση των παραγωγών η 3η Ανθοκομική Έκθεση μετατέθηκε για το τέλος του μήνα και θα διεξαχθεί από την 21η έως και την 31η Μαΐου 2020.