11 Μαΐου 2020

Η Ιδεολογικοπολιτική μου ταυτότητα

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου
             Ανεξάρτητος πολιτευτής 

   Αγαπητοί Συμπολίτες
Ενστερνίζομαι αταλάντευτα τις αρχές και αξίες του Ανθρωπισμού.
Προσπαθώ και θα συνεχίσω τον όμορφο και ευγενικό αγώνα στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο με όλες μου τις δυνάμεις για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά μας.
Θεωρώ ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές με απλή αναλογική θα ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό' σίγουρα θα έχουμε πολυκομματική κυβέρνηση συνεργασίας και όχι μονοδύναμη ενός ανδρός Αρχή όπως σήμερα. Εκτιμώ ότι θα απελευθερωθούν πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, προσωπικότητες που θα κατέλθουν για να προσφέρουν στη χώρα και τον πολύπαθο λαό μας. Θα αλλάξουν παρά πολλά στη ζωή μας φυσικά προς το καλύτερο. Η ισότιμη και ισοδύναμη έκφραση της θέλησης του Έλληνα-πολίτη αποτελεί κίνητρο-ευκαιρία τόσο για τους φιλόδοξους-δημοκράτες πολιτικούς όσο και για το λαό μας.
Εκτιμώ, είμαι σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης με τη μέχρι τώρα ανακόλουθη πορεία του στις εξαγγελίες του και υπό το βάρος της κατάστασης του Κορωνοϊου θα καταρρεύσει παταγωδώς, διότι δε χειρίστηκε επαρκώς το ζήτημα, αλλά προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί όπως φαίνεται από τις ενέργειές του. Επέδειξε αυταρχισμό , αλαζονεία , αδεξιότητα , καιροσκοπισμό , προσπάθησε να κερδοσκοπήσει πολιτικά , αλλά όντας αδύναμος και κοντόφθαλμος στην οικονομική θύελλα που έρχεται σαν αποτέλεσμα της δικής του πολιτικής θα πέσει αναγκαστικα' μη χαίρεται σαν εθνοσωτήρας και Μέγας Ναπολέων ότι μας έσωσε από το „λοιμό” και την “πανδημία” του Κορωνοϊού, διότι θα εισπράξει τα επίχειρα του λιμού που επίκειται στο λαό μας εξαιτίας των αποσπασματικών και ελλιπών ενεργειών του.
Συνέλληνες στο χρόνο θα αναφερθώ και θα αποσαφηνίσω τις θέσεις και τις απόψεις μου, ώστε να μορφοποιηθούν και γνωστοποιηθούν οι αρχές και αξίες μου, να γίνω περισσότερο και καλύτερα κατανοητός , θα πω για όλα όσο και όσα γνωρίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !