2 Νοεμβρίου 2018

Αποστρατεύεται με το βαθμό του Αντιστρατήγου Αθανάσιος ΜαντζούκαςΜετά τις έκτατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, αποστρατεύεται με το βαθμό του Αντιστρατήγου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ του Παντελή. Αυτά αναφέρονται σε απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που δημοσιεύει το site http://policenet.gr

Αλεξάνδρεια: Προκήρυξη θέσης Ψυχολόγου για "Τα Παιδιά της Άνοιξης"Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, προκηρύσσει 01 ( μία ) θέση ψυχολόγουμε σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης που θα καλύψει τις ανάγκες του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’ στην Αλεξάνδρεια.

Δωρεάν προληπτική οφθαλμολογική εξέταση σε άτομα από 15 έως και 21 ετώνΣάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 - Παγκόσμια Ημέρα Κερατόκωνου: Δωρεάν προληπτική οφθαλμολογική εξέταση με τοπογραφία κερατοειδούς για ανίχνευση της νόσου σε άτομα από 15 έως και 21 ετών, στο Ινστιτούτο Ophthalmica της Θεσσαλονίκης.