19 Απριλίου 2018

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις απάτης κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος (22) αγροτώνΕξιχνιάσθηκαν έπειτα από την ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις απάτης κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος είκοσι δύο (22) ατόμων.

Τι αλλάζει στις δωρεάν επισκέψεις στους γιατρούςΕμπόδια βάζει ο ΕΟΠΥΥ στις δωρεάν ιατρικές επισκέψεις των ασφαλισμένων στους ειδικούς γιατρούς. Βάσει της υπουργικής απόφασης υπογεγραμμένης από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και από την ημερομηνία έκδοσής της, οι επισκέψεις σε συμβεβλημένους ειδικούς ιατρούς (καρδιολόγους, γυναικολόγους, πνευμονολόγους, ορθοπεδικούς, νεφρολόγους, νευρολόγους, ΩΡΛ,

Εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 116.000 χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάραΔεκάδες χιλιάδες λαθραία καπνικά προϊόντα, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν στην αγορά της Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και κατέσχεσαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν στις 17-04-2018 σε διάφορες περιοχές της πόλης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, κατά τις οποίες συνέλαβαν έξι (6) μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΟι εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που εκτελούνται μεθοδικά και συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης, διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους, δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων, ενώ συμβάλλουν στην στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

15 μετάλλια για τον Γ.Α.Σ Ολύμπιο Μαχητή σε αγώνες στη Λαμία


Με σχεδόν 1.000 αθλητές από 93 σωματεία του Καράτε, πλημμύρισε από κόσμο το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου 2018,
το Χαλκιοπούλειο Στάδιο Λαμίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Karate Open Series Lamia 2018».

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο «Κατασκευή τεχνητού υφάλου στην περιοχή ΛιτοχώρουΜε ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο «Κατασκευή τεχνητού υφάλου στην περιοχή Λιτοχώρου Ν. Πιερίας» από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 591.000,00€ με Φ.Π.Α. αφορά την κατασκευή και τοποθέτηση στατικών εγκαταστάσεων για την προστασία και ανάπτυξη της υδρόβιας πανίδας και χλωρίδας

Εκδήλωση για τους Ελασίτες στην Κάτω Μηλιά


Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις για την ποιοτική αναβάθμιση του φωτισμούΣτην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε κάθε γειτονιά, με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων, με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Κορινός: Συστηματικές εργασίες βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίαςΣτην συντήρηση της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης), στην ουσιαστική βελτίωση της αστικής διαβίωσης μέσω της υλοποίησης σημαντικών εργασιών στο οδικό δίκτυο, συμβάλλουν οι συστηματικές παρεμβάσεις, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών, με έμφαση την τρέχουσα περίοδο, στη Δημοτική Ενότητα Κορινού.

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο ΠιερίαςΤο Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την προώθηση των εξαγωγών σε συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), ο οποίος είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας εξωστρέφειας, διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας οκτώ (8) ωρών με θέμα:

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΙ - ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥΗ συζήτηση για την ανάπτυξη της περιοχής του Ολύμπου καλά κρατεί και έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια και λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αυτοί που υποστηρίζουν μια ανάπτυξη που στηρίζεται σε χιονοδρομικά, τελεφερίκ, δρόμους ψηλά στο βουνό, μεγάλες εγκαταστάσεις και τελευταία, ελικόπτερα μέχρι τις ψηλότερες κορυφές, δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια τους.

Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για την ομάδα της Γ΄εθνικής κατηγορίας. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές όπως παρευρεθούν την Πέμπτη 19/4/18 και ώρα 15:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Διαμαρτυρία συνταξιούχων Ν. Πιερίας


Δέσμευση για πρόσληψη ενός ακόμη ιατρού για το Τμήμα Αιμοδοσίας-Μεσογειακής αναιμίαςΜε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη και την Διευθύντρια του Αιμοδοσίας, ιατρό αιματολόγο κα Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, συναντήθηκαν αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, αποτελούμενη από την Γραμματέα του Συλλόγου Πιερίας κα Ευφροσύνη Μπίλα,

Γλυκά γεμάτα αγάπη από το Επιμελητήριο Πιερίας στη Μέριμνα ΠαιδιούΟ Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τις καινούργιες κτηριακές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προσφέροντας με πολύ αγάπη γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά του συλλόγου.

Δήμος Κατερίνης: Ανακατασκευή της οδού Μητροπολίτου ΚοϊδάκηΣτην ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη) και στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, εντάσσεται η ανακατασκευή από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, της οδού Μητροπολίτου Κοϊδάκη από το ύψος της οδού Παρθενίου Βαρδάκα έως και τη νέα πλατεία.

Παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειαςΟ Δήμος Έδεσσας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7402/1228 (ΦΕΚ 474Β/14.2.2018) έχει συσταθεί Επιτροπή αρμόδια για τη διαδικασία υποβολής και εξέτασης αιτήσεων των ενδιαφερομένων για επανασύνδεση καταναλωτών που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και για τη χορήγηση ειδικού βοηθήματος.

Πύδνα-Κολινδρός: Συνελήφθη 20χρονος για κλοπή μοτοσυκλέταςΑπό το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού σχηματίσθηκε

δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από

την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα παραβίασε οικία σε περιοχή

της Πιερίας και αφαίρεσε μία μοτοσυκλέτα, η οποία εντοπίσθηκε από

τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.