11 Σεπτεμβρίου 2018

Self - service κουλουρτζίδικο στους δρόμους της ΘεσσαλονίκηςΑπόλυτη εμπιστοσύνη στους περαστικούς θα πρέπει να έχει μια πωλήτρια κουλουριών στη Θεσσαλονίκη, που μετέτρεψε τον πάγκο το σε self-service κουλουρτζίδικο.

Τελετή έναρξης της 92ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου


Πέλλα: Ασελγούσε στην κόρη του που έχει νοητική υστέρηση

Ένας άνδρας ασελγούσε στην 44χρονη κόρη του που έχει νοητική υστέρηση και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο όπου έπαιζαν τα εγγόνια του. Τον έπιασε η ίδια η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας και χθες, ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, συνελήφθη.

Έναν υπέροχο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού απέκτησε το Λιτόχωρο

Έναν υπέροχο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού απέκτησε από χθες το Λιτόχωρο, η έδρα του Δήμου Δίου -Ολύμπου. Η Δημοτική Πινακοθήκη Λιτοχώρου, με τη διαρκή έκθεση έργων του διεθνούς φήμης εικαστικού καλλιτέχνη Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη (1909-1992)εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Κώστα Δημόπουλο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

16η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα ΠιερίαςΗ φετινή 16η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη - Κριταμά), θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας με συνδιοργανωτές, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων και πολιτών της περιοχής.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ορφέα ΚατερίνηςΣυνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ορφέα Κατερίνης εν όψει της αγωνιστικής σεζόν 2018/9.