17 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Κατερίνης και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους προωθούν την κομποστοποίησηΤον αυτόνομο μηχανικό κομποστοποιητή που εγκατέστησε ο Δήμος Κατερίνης στο χώρο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου 16 Μαΐου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος.

Η «Minnie» τσάκωσε τα ναρκωτικά στη ΘεσσαλονίκηΟι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 ημεδαποί άνδρες και 1 αλλοδαπός άνδρας για αγοραπωλησία ναρκωτικών.


ΑΡΔΕΥΣΗ ΔΕ ΔΙΟΥ και ... περί ανέμων και υδάτων !Αγαπητοί συνδημότες/σες


Στις 12 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ, αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία και έδωσε εντολή στον Δήμαρχο κ. Γερολιόλιο Ευάγγελο να διερευνήσει τη δυνατότητα επίλυσης του τεράστιου προβλήματος της άρδευσης της ΔΕ Δίου με εφαρμογή της πολιτικής ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα),

Συνελήφθη 76χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων εγγονών τουΗ εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ασελγών πράξεων σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ

Στην μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας αντιμέτωποι με έναν "αόρατο"
εχθρό τον Κορονοϊό ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΛΥΔΙΑ έμεινε κοντά σας
υπομένοντας την μεγάλη επιστροφή στην
" κανονικότητα".