5 Φεβρουαρίου 2018

Με μήνυμα για το Σκοπιανό η φανέλα της ΑΕΛΜε φανέλα που έγραφε «Ο Αλεξάνδρος μιλούσε ελληνικά» έπαιξε η ΑΕΛ ενάντια στον Πανιώνιο παίρνοντας με αυτό το τρόπο θέση για το Σκοπιανό.

Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη φορά που η ΠΑΕ αποφασίζει να αναγράφεται ένα πολιτικό μήνυμα στις φανέλες των παικτών. Πέρυσι έγραφε «τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας», ενώ φέτος «Μάνδρα, 23 νεκροί, ντροπή».

http://www.kosmoslarissa.gr

Η Δημοτική Αστυνομία στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και ΚατάρτισηςΤο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης (ΕΕΕΕΚ), στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κατερίνης στις εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, καθώς και της γενικότερης στρατηγικής ενημέρωσης κυκλοφοριακής αγωγής, την οποία διαχρονικά εφαρμόζει ο Δήμος, επισκέφθηκαν εργαζόμενοι της Διεύθυνσης της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τελετή απονομής επαίνων στους επιτυχόντες απόφοιτους των Λυκείων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Μεθώνης η τελετή απονομής επαίνων στους επιτυχόντες απόφοιτους των Λυκείων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, του σχολικού έτους 2016-2017, από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ιδρύει θεατρική ομάδαΑνοιχτή πρόσκληση προς τις φίλες, τους φίλους της, αλλά και προς όλους τους πολίτες, απευθύνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας με στόχο την ίδρυση θεατρικής ομάδας υπό την διεύθυνση της κυρίας Μαριάννας Γιαννακίδου .

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούνται την επόμενη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 η ώρα να βρίσκονται στον Καπνικό Σταθμό όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση και θα δοθούν οδηγίες σχετικά με τις πρόβες αλλά και την θεατρική παράσταση που θα ετοιμάσει η ομάδα.

Σεμινάριο με Θέμα:"Τεχνικές Διαχείρισης Στρες & Αντιμετώπισης Εμποδίων"Η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" σας καλεί στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 18:30 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο "Εκάβη" (1ος όροφος) με θέμα:


"Τεχνικές Διαχείρισης Στρες & Αντιμετώπισης Εμποδίων"με εισηγητή τον κ.Γιώργο Προφέτη, PhD, Life coach - σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΣ Ηρακλής 39-59Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 39-59 από τον Ηρακλή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.