13 Απριλίου 2018

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μια σπάνια και όμορφη συνάντηση δύο μουσικών σχημάτων από την Ρωσία και την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο δημαρχείο του πρώην δήμου Δίου, στην Κονταριώτισσα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣΣτο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη λειτουργία του προγράμματος της φιλοξενίας παιδιών στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης και των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργάνωσε την Πέμπτη της Διακαινησίμου 12 Απριλίου, Ημερίδα για τα στελέχη της, Ιερείς, αρχηγούς και ομαδάρχες. Συμμετείχαν 60 νέοι και νέες, ως επί το πλείστον φοιτητές.

Ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει και φέτος στις εθελοντικές δράσεις «Let’s do it Greece»!Στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας μέσα σε μία μέρα με τον γενικό τίτλο «Let’s do it Greece», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Κατερίνης.

Δημόσια συζήτηση στον Καπνικό Σταθμό με θέμα τις δημοτικές εκλογέςΦίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας,

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, διεξήχθη δημόσια συζήτηση με θέμα το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΟΦΗ 52-56

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 56-52 από τον ΟΦΗ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.