25 Αυγούστου 2018

6th International Folk Festival North Pieria Greece


Επισκέψεις υποψηφίων Δημάρχων στον Καπνικό Σταθμό ΚατερίνηςΗ πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για τη δημιουργία "Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης" στον Δήμο Κατερίνης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Αυγούστου 2018, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος, μετά από συνεννόηση με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, επισκέφτηκε τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και ξεναγήθηκε στους χώρους του.

Από τον Αλέξανδρο και τον Σαίξπηρ μέχρι... τους οίνους της Πιερίας!Πίσω στα χρόνια του Δευκαλίωνα και στην αρχή της γενεαλογίας του Αλέξανδρου του Γ’ ταξίδεψε το πολυπληθές ακροατήριό της η αρχαιολόγος Ελένη Μπενάκη κατά τη διάρκεια του αρχαιολογικού περιπάτου που διοργάνωσε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία το Φεστιβάλ Ολύμπου.

Συνελήφθη 29χρονος στο Κιλκίς με αγνώστου προέλευσης ελαιόλαδο


Συνελήφθη "στις (22 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 δοχεία χωρητικότητας των 5 λίτρων,

Ἑυχαριστούμε ΑΡΤΣΙ῾.....

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018, έφυγε από την οικογένεια των Στοιχείων
Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων, από παθολογικά αίτια, η APTΣI, μέλος
της Ομάδας Σκύλων/EOD ΤΕΝΞ (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς).
Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2008.