27 Ιανουαρίου 2021

Ψαροταβέρνες Νίκος, Στέλιος και Παναγιώτα στη Μεθώνη Πιερίας


 Σε ένα φιλήσυχο μέρος όπως είναι η ψαροταβέρνα ΝΙΚΟΣ, στη Μεθώνη Πιερίας, η επιλογή για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι μονόδρομος. Ωραίος "παραδοσιακά" μοντέρνος χώρος, μεζέδες από όλη την Ελλάδα στα πιάτα, με θέα τη παραλία της Μεθώνης, είναι απλά η τριπλέτα της επιτυχίας. Πάρτε τη παρέα σας και ελάτε να δοκιμάσετε τη θάλασσα στο πιάτο σας.

Τριάντα εκατομμύρια μάσκες προμηθεύτηκαν από τα φαρμακεία οι Θεσσαλονικείς
Μια θέση μεταξύ των πρωταθλητών στη χρήση μάσκας φαίνεται να διεκδικούν οι Θεσσαλονικείς αφού, σύμφωνα με στοιχεία των φαρμακείων της πόλης, οι περισσότεροι, από την αρχή ήδη της πανδημίας, δεν αποχωρίζονται τη μάσκα τους και συμμορφώνονται με το μέτρο χρήσης της σε όλους τους χώρους.

Ξενοδοχείο-Ψαροταβέρνα Ακταίον στις Αλυκές Κίτρους

 
Με εμπειρία άνω των 25 ετών στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο ΑΚΤΑΙΟΝ για να σας προσφέρουμε παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και ευχάριστη διαμονή σε πολύ προσιτές τιμές.

Στον Δήμο Κατερίνης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου: Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές
Ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Εορτασμό των 200 Eτών από την Επανάσταση του 1821 διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους
Στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως καλεί όλους τους μαθητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

OLYMPIA ELECTRONICS στην Μεθώνη Πιερίας

 Η φιλοσοφία μας

Να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών.
Είμαστε Easy To Do Business With εταιρεία.
Ο προσανατολισμός μας είναι διαχρονικά ανθρωποκεντρικός.
Η αποστολή μας