27 Ιανουαρίου 2021

Ψαροταβέρνες Νίκος, Στέλιος και Παναγιώτα στη Μεθώνη Πιερίας


 Σε ένα φιλήσυχο μέρος όπως είναι η ψαροταβέρνα ΝΙΚΟΣ, στη Μεθώνη Πιερίας, η επιλογή για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι μονόδρομος. Ωραίος "παραδοσιακά" μοντέρνος χώρος, μεζέδες από όλη την Ελλάδα στα πιάτα, με θέα τη παραλία της Μεθώνης, είναι απλά η τριπλέτα της επιτυχίας. Πάρτε τη παρέα σας και ελάτε να δοκιμάσετε τη θάλασσα στο πιάτο σας.


Με θέα στη θάλασσα και στο απέραντο γαλάζιο, η ψαροταβέρνα ΣΤΕΛΙΟΣ φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει τη νόστιμη στάση-στέκι στην περιοχή της Μεθώνης. Υπέροχα φαγητά, νόστιμοι μεζέδες, εκλεκτά ποτά, σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της περιοχής δίπλα στη θάλασσα. Εξυπηρέτηση και φιλότιμο είναι το "κερασάκι" στη τούρτα για να περάσετε υπέροχα με τους δικούς σας ανθρώπους σε μια καλοκαιρινή σας έξοδο.


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα https://olympiobima.gr/poy-pinoyme-tsipoyro-ayto-kalokairi-makrygiallos-methoni

Με άριστες πρώτες ύλες και με καλή κουζίνα λόγω της πολύχρονης πείρας στο καλό φαγητό, η κυρία ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ σας περιμένει στη Μεθώνη Πιερίας. Σταθερή αξία. Κλασικοί ψαρομεζέδες, ούζο, όμορφη μουσική και περιβάλλον που σε πάει Μεσόγειο. Χταποδάκι ψητό, μικρό φρέσκο ψαράκι που βγαίνει από το τηγάνι καυτό, γαριδούλες και άλλα ωραία θαλασσινά. Ένα μέρος που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του μαγαζιού, που διατηρεί ανέπαφη τη φυσιογνωμία του.


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα https://olympiobima.gr/poy-pinoyme-tsipoyro-ayto-kalokairi-makrygiallos-methoni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !