28 Ιανουαρίου 2021

Leonidis Tools & Plastics στη Μεθώνη Πιερίας





H LEONIDIS Tools&Plastics είναι μια πρωτοπόρος παραγωγός των εξειδικευμένων πλαστικών μιας ευρείας ποικιλίας βιομηχανιών. Παρόλο που έχουμε δεκάδες κωδικούς πλαστικών στους καταλόγους μας, ειδικευόμαστε στο να εστιάζουμε στις μοναδικές ανάγκες και ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Από την ίδρυσή της, το 1978 σε ένα κτίριο 260 τ.μ., η LEONIDIS Tools&Plastics έχει εξελιχθεί σε μια από τις ηγετικές εταιρίες διέλασης πλαστικών προφίλ σε εθνική κλίμακα. Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας μέσω προσεκτικής ακρόασης, και παρέχουμε στήριξη και βοήθεια μέσα από την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία και την καινοτομία.
Η LEONIDIS Tools&Plastics βρίσκεται πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε κτίριο 1500 τ.μ. στην Μεθώνη Πιερίας. Η LEONIDIS Tools&Plastics προσφέρει πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας με ένα πρότυπο κέντρο κατασκευής καλουπιών, γραμμές extruder, injection και βοηθητικό εξοπλισμό προστιθέμενης αξίας. Από εμάς θα έχετε προϊόντα "με το κλειδί στο χέρι" από το σχεδιασμό έως την ποιοτική παραγωγή πλαστικού σε ανταγωνιστικές τιμές.



73 χλμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κατερίνης. Μεθώνη Πιερίας, 600 66, Τ.Θ. 3806
e-mail: info@leonidis.gr
Τηλέφωνο: +30 23530 51027
Fax: +30 23530 51154


https://leonidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !