8 Φεβρουαρίου 2021

Ζητείται εργατικό δυναμικό για συσκευαστήριο τυροκομικών προϊόντων στο Μακροχώρι Ημαθίας
Ζητείται εργατικό δυναμικό για συσκευαστήριο τυροκομικών προϊόντων στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Σάββατο 08:00-16:00

Τηλ. : 6974333814

Αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Ράχης Πιερίας
Ολοκληρώθηκε το έργο της ανακατασκευής τμήματος του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου και συγκεκριμένα στη Ράχη από την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Γραμματικόπουλου, σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΚ, την τεχνική υπηρεσία και το τοπικό συμβούλιο της περιοχής.

ΚΙΝΑΛ Πιερίας: "Φαίνεται να δημιουργείται στον Δήμο ένα καθεστώς αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας"

  


Από την έναρξη της θητείας της παρούσας (συν)διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, έχουν δει το φως της δημοσιότητας μια σειρά καταγγελιών που αφορούν απευθείας αναθέσεις, διορισμούς σε έμμισθες θέσεις κ.α., οι οποίες φαίνεται να ωφελούν έναν πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο μελών της (συν) διοίκησης, ακόμη και τους ίδιους(!) προσωπικά εκλεγμένους εκπροσώπους.

Νίκος Κωτούλας: "Σύντομα ο Πλαταμώνας θα γίνει Ντουμπάι" !

 


Από τον Νοέμβριο του 2020 ξεκίνησε το έργο της Αντιδιαβρωτικής Προστασίας των Ακτών του Πλαταμώνα, το οποίο θα έχει διάρκεια περίπου 18 μήνες (με τρίμηνη διακοπή εργασιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) και περιλαμβάνει την κατασκευή επτά (7) βυθισμένων κυματοθραυστών μήκους 90 μ. ο καθένας σε απόσταση περίπου 85 μέτρων από την ακτή, την αναπλήρωση της ακτής με άμμο σε μήκος 1.150 μέτρων και την καθαίρεση των υπαρχόντων κυματοθραυστών.

Ο Βασίλης Δημούσης στην Τηλεόραση του Alpha και τον Νικο Μάνεση (Βίντεο)
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 το μεσημέρι, συνδέθηκε μέσω SKYPE από την Κονταριώτισσα Πιερίας του Δήμου Δίου – Ολύμπου, στην Τηλεόραση του ALPHA και στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση ο Βασίλης Δημούσης με κύριο θέμα το Ακτινίδιο.
Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης: Συλλαλητήριο με τρακτέρ και αυτοκίνητα σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα
Κινητοποίηση των αγροτών θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, μετά από απόφαση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ).

Rapid test σήμερα στη Σκύδρα
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σκύδρας ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατοίκους της πόλης της Σκύδρας, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11:30΄έως τις 14:00΄, στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.