14 Απριλίου 2021

Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου για ζευγάρι Λαρισαίων
Ο Βασίλης από την Λάρισα βρήκε ιδιαίτερο τρόπο να απογειώσει κυριολεκτικά, την καλή του, στα σύννεφα, κάνοντας πρόταση γάμου στην Αγγελική, πάνω σε μια από τις πιο θεαματικές κορυφές του κόσμου, στον Κισσαβο (Οσσα) που βρίσκεται στην Θεσσαλία (1978μ), όπου υπάρχει και ο υπόγειος ναός του Προφήτη Ηλία (από τους υψηλότερους στην υδρόγειο).

Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής σχολείου για ασέλγεια σε ανήλικη και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας
Δάσκαλος σε περιοχή της Πιερίας συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ αναμένεται να απολογηθεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Όχι στην εκποίηση των παραλιών της Κατερίνης
Με αφορμή τον νέο ανοικτό διαγωνισμό που προκήρυξε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου(ΕΤΑΔ ΑΕ) για την εκμίσθωση σε ιδιώτες δυο παραθαλάσσιων εκτάσεων στην Καλλιθέας
περίπου 50 στρεμμάτων, δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτού του είδους την αξιοποίηση, η οποία θα ζημιώσει το δημόσιο και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις ακτές, που είναι ήδη αποκομμένες από άλλες ιδιωτικές δραστηριότητες.

Πήγε σαν κύριος άφησε τα μπάζα του στον Πέλεκα και...έφυγε
Σε φάση ταυτοποίησης ενός ακόμη ατόμου που «ξεφορτώθηκε» μπάζα στην περιοχή του Πέλεκα, είναι η υπηρεσία Καθαριότητας σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης.Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό ρύπανσης στην περιοχή του Πέλεκα, από τότε που ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της περιοχής από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.

Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε! Στήριξε και εσύ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ!
Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε! Στήριξε και εσύ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ! Χάρισε ένα καλύτερο Πάσχα στις μητέρες και τα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη!