12 Ιανουαρίου 2021

Κάλυψη της θέσης του Γυναικολόγου - Μαιευτήρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας ο διορισμός για την πλήρωση της θέσης του Γυναικολόγου - Μαιευτήρα στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και επισπεύδεται η διαδικασία για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης, όπως διαβεβαίωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κύριος Βασίλης Κοντοζαμάνης τη Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου σε συνάντησή τους.

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο 12 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας - Αγίου Σπυρίδωνα
Λόγω έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:Πιερία
▪στο 12 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας - Αγίου Σπυρίδωνα

Κατασκευή τεσσάρων χώρων στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την προώθηση κατασκευής τεσσάρων χώρων στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης. Πρόκειται για έργα που χρηματοδοτούνται από τη Δημοτική Εταιρία «Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης» (ΔΗΠΑΚ Α.Ε.).

H Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ζητά την ίδρυση Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης
H Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας καταθέτει εκ νέου την πρότασή της για την ίδρυση Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης και καλεί την τοπική κοινωνία να την στηρίξει.

Δήμος Κατερίνης: Απομακρύνονται ογκώδη παρτέρια και γλάστρες από τα πεζοδρόμια
Με στόχο τη διαφύλαξη της προστασίας του δημοσίου χώρου η Δημοτική Αστυνομία και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης συνεχίζουν τις ενέργειες αντιμετώπισης της άναρχης τοποθέτησης μεγάλου μεγέθους παρτεριών, ζαρντινιέρων, γλαστρών στο οδόστρωμα και σε πεζοδρόμια.

Π. Σαββίδης: Εθελοντισμός «επάγγελμα» για ορισμένα στελέχη της Εθελοντικής Ομάδας Πιερίας
Τον εθελοντισμό «επάγγελμα» που θα εξωραΐζει την κυρίαρχη πολιτική μέσα από την διαχείριση πασχίζουν εδώ και καιρό να προωθήσουν ορισμένα στελέχη της «Εθελοντικής Ομάδας Πιερίας».

"Ο Νίκος Τσιαμπέρας καταγγέλλει κακοδιαχείριση και σπατάλη. Θα απαντήσετε ή «πέρα βρέχει»;
Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης, 49. Ο Νίκος Τσιαμπέρας καταγγέλλει


κακοδιαχείριση και σπατάλη. Θα απαντήσετε ή «πέρα βρέχει»;Η χρονιά ξεκίνησε με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσιαμπέρα που εξελέγη με τον συνδυασμό «Εκκίνηση» να προβαίνει σε πολύ σοβαρές καταγγελίες.

Κατερίνη: Μετρήσεις του ιικού φορτίου του COVID -19 στα λύματα του Σταθμού Βιολογικού Καθαρισμού
Η συστηματική παρακολούθηση για τον εντοπισμό του ιικού φορτίου του COVID-19 και των μεταβολών του στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Σταθμού, τίθενται στο επίκεντρο της συνεργασίας του Δήμου Κατερίνης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής - Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

Κοινή συνάντηση Δημάρχων Δυτικής Θεσσαλονίκης για την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ
Η Θεσσαλονίκη, όπως και η ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Ελλάδας, έχει το προνόμιο να είναι έδρα της ΔΕΘ, ενός θεσμού που μπορεί να διαδραματίζει ρόλο μηχανής που θα έλκει σταθερά το συρμό της ανάπτυξης.

Κορινιώτης δώρισε τέσσερα tablet pc στο Γυμνάσιο της κωμόπολης
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητικές Κοινότητες του Γυμνασίου Κορινού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια Ανώνυμο συμπολίτη μας που κατοικεί στο εξωτερικό και κατάγεται από τον Κορινό, για την προσφορά τεσσάρων συσκευών tablet pc σε μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις ανάπλασης πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Άννης & του 17ου Δημοτικού
Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι παρεμβάσεις ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου & χώρου Πρασίνου στην επέκταση Ευαγγελικών και πιο συγκεκριμένα, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Άννης και του 17ου Δημοτικού Σχολείου.

Νέο Voucher για ανέργους 30-49 ετών
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Κατάρτισης, Πιστοποίησης και Προώθησης της Απασχόλησης Άνεργων Ηλικίας 30 έως 49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής, με ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων την 01/02/2021!

Γιατί μια ορειβατική εξόρμηση καταλήγει να είναι θανατηφόρα;
Το τελευταίο δυστύχημα στην Κρήτη με τους δύο ορειβάτες, ο ένας έχασε την ζωή του και ο άλλος νοσηλεύεται πολυτραυματίας και σε κρίσιμη κατάσταση, επαναφέρει ξανά στο προσκήνιο ένα θέμα για το οποίο έχουμε πολλές φορές δημοσιεύσει περιγραφές, απόψεις, οδηγίες για τους κινδύνους της ανάβασης στο βουνό.