6 Σεπτεμβρίου 2020

Γίνε Αρθρογράφος του Katerinipress -Επικοινώνησε μαζί μας

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Katerinipress μεγαλώνει και δυναμώνει καθημερινά σε αναγνωσιμότητα και αναγνωρισιμότητα σε όλο τον νομό Πιερίας και όχι μόνο.

Ενοποίηση τουριστικου με εμπορικό κέντρο ΈδεσσαςΠροκηρύχθηκε το εμβληματικό έργο της ενοποίησης του τουριστικού με το εμπορικό κέντρο της Έδεσσας, που περιλαμβάνει απομάκρυνση του παλαιού κλειστού γυμναστηρίου, των βοηθητικών κτισμάτων και του τοίχου του γηπέδου, αλλά και κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου που απελευθερώνεται, καθώς και τμήματος του πάρκου και της οδού 25ης Μαρτίου.

"Γενέθλιον της Θεοτόκου" στην Ιερά Μονή Κανάλων Ολύμπου
Πρόκειται για ένα σημαντικό βυζαντινό μνημείο, που έχει πλούσια θρησκευτική ιστορία και σπάνιες τοιχογραφίες. Βρίσκεται χτισμένο σε ένα πανοραμικό τοπίο, στο 17ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λεπτοκαρυάς - Καρυάς, στον Κάτω Όλυμπο.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην ΠιερίαΑνακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας,

θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό

Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Kατασκευή σωληνωτού οχετού λίγο έξω από τη ΓανόχωραΟλοκληρώθηκαν, οι τεχνικές παρεμβάσεις, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορούσαν κατασκευή σωληνωτού οχετού, για την αποκατάσταση βατότητας του αναχώματος, της περιμετρικής τάφρου της Κατερίνης,