25 Φεβρουαρίου 2018

Χιόνια στον Κολινδρό
Συνελήφθη 35χρονος για διαρρήξεις οχημάτων στην ΒέροιαΗ άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησε στη επ’ αυτοφώρω σύλληψη 35χρονου ημεδαπού χθες (24 Φεβρουαρίου) το πρωί στην Βέροια, για διαρρήξεις και κλοπές από σταθμευμένα οχήματα.

Ζητούνται Κομμωτές-τριες , τεχνίτες νυχιών στην ΠιερίαΗ αλυσίδα κομμωτηρίων Ξανθή Hair Gallery αναζητά να προσλάβει. Κομμωτές-τριες και τεχνίτες νυχιών

Είδος Εργασίας: Προσωρινός

Τοποθεσία Θέσης Εργασίας:
Πιερία

Ζητούνται Επιθεωρητές Πωλήσεων από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, η μεγαλύτερη ελληνική ζυθοποιία, αναζητά δυναμικούς και έμπειρους συνεργάτες ως Επιθεωρητές Πωλήσεων για τον νομό Πιερίας.
Περιγραφή θέσης:
Υπεύθυνος τόσο για την διαχείριση και ανάπτυξη πελατολογίου, όσο και για την επίτευξη των ποσοτικών και ποιοτικών στόχων της περιοχής ευθύνης του.

Ξεκινά η «Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής» της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και ΠλαταμώνοςTην Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τίτλο: «Εκκλησία γίνεται όταν ανοίγεται», στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Εξωτερικής Ιεραποστολής» που έχει ορισθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ INTERNET ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙΕμείς, του internet, οι κολασμένοι,

Στο face book, ημέρα-νύχτα, ξεχασμένοι,

Για like ψάχνουμε, απελπισμένοι,

Σε fake news, παραδομένοι.

Ο 78ΧΡΟΝΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΑΝΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙ ΠΕΛΛΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 8ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣΟ αειθαλής αθλητής συμπαθητικός κύριος Χρήστος Γεραντίδης 78 χρονών από το Αρσένι Σκύδρας, φωτεινό παράδειγμα συμμετοχής, συνέπειας και αντοχής φέτος είναι αυτός που κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα συμμετέχοντας στο πετυχημένο 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λίμνης Βεγορίτιδας

ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

15:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Σας καλούμε στο σημερινό παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να πάρουν δύναμη για τo ποθούμενο αποτέλεσμα.

4ο Υπαίθριο Παζάρι για την ενίσχυση του Συλλόγου Διαβητικών Ν. ΠιερίαςΗ οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας θα πραγματοποιήσει το 4ο Υπαίθριο Παζάρι που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας) τον Απρίλιο.