4 Απριλίου 2021

Καρδίτσα : Το rapid test έδειξε κέρατο της νύφης με τον κουμπάρο !
Και όμως συνέβη και αυτό: η διενέργεια rapid test από τον ΕΟΔΥ στην περιοχή της Καρδίτσας «πρόδωσε» ένα παράνομο ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε κεφαλοχώρι του κάμπου εντοπίστηκαν δύο άτομα με κοροναϊό, τα οποία μάλιστα αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Βόρεια Πιερία: Γυναίκα και συνεργός έλαβαν 6800 ευρώ για αυτοκίνητο που δεν πούλησαν ποτέ

 


Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας – Κολινδρού σχηματίσθηκε

δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ενός άγνωστου συνεργού

της για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα τον Σεπτέμβριο του 2020 με

το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω διαδικτυακής αγγελίας,

κατάφεραν να πείσουν ημεδαπό άνδρα στην Πιερία να καταθέσει σε

τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ, ως δήθεν

προκαταβολή για την αγορά του οχήματος.

"ΈΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΌ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΌ"
"Έλεος φωνάζουν οι κάτοικοι του Κορινού για την ποιότητα του νερού τους" Είναι απαράδεκτο στην Πιερική γη να συμβαίνει αυτό, όταν εκατομμύρια κυβικά καθαρού νερού πηγάζουν από τον Όλυμπο. Οι πολίτες προφανώς και ενδιαφέρονται για το τί και ποιος φταίει, αλλά εν έτει 2021 απαιτούν άμεση παροχή καθαρού νερού. Ευχόμαστε καλή δύναμη και πλούσιο έργο για το καλό των πολιτών της Κατερίνης στους νέους αντιδημάρχους και τους διοικητές των δημοτικών οργανισμών. Καλούμε τη διοίκηση του δήμου Κατερίνης να αφουγκραστεί το πρόβλημα και να το επιλύσει άμεσα. Άλλωστε αυτή είναι η υποχρέωση της απέναντι στους δημότες.
Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Πιερίας  

Πιερικός: 8.000 ευρώ για διαιτησίες και πληρωμές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών

  


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η διοίκηση και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, μετά την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων απέναντι στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ, ανακοίνωσε πως χθες Σάββατο, πραγματοποιήθηκε η μισθοδοσία και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αποκατάσταση ζημιών - Αγρόκτημα Καλλιθέας
Σε φάση υλοποίησης είναι η αποκατάσταση καναλιών αποστράγγισης στο αγρόκτημα της Κοινότητας Καλλιθέας, με την κατασκευή κιβωτιοειδών οχετών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.
Ουσιαστικά πρόκειται για την αποκατάσταση δύο «γεφυρών» οι οποίες υπέστησαν ζημιές λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης βιώνει μια παλινωδία άνευ προηγουμένου
Το τελευταίο 24ώρο ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης βιώνει μια παλινωδία άνευ προηγουμένου.

Η απόφαση τελικά για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου, είναι απόρροια της ανησυχητικής πορείας του κορονοιού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες.

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ VOLLEYBALL Ομαδικά αθλήματα - διασκεδάστε μαζί!
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα γνωρίζουν ότι η άσκηση είναι ευεργετική ,με πολλαπλά οφέλη για την σωματική και ψυχική υγεία. Έρευνες έχουν δείξει , ότι η συμμετοχή των παιδιών σε ένα ομαδικό άθλημα, πέρα από τα παραπάνω οφέλη, έχει να προσφέρει επίσης πολλές άλλες θετικές πτυχές που δεν πρέπει να παραμεληθούν, ειδικά για την προσωπική ανάπτυξή τους.