15 Ιανουαρίου 2019

"Κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υποκόσμου"Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ποδηλατόδρομος και πεζόδρομος από τον Κορινό προς...τη θάλασσαΜία σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, η οποία θα δώσει πνοή σε μια περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση συνιστά η κατασκευή πεζόδρομου και ποδηλατοδρόμου μήκους 1700 και πλάτους 3,5 μέτρων, που θα συνδέει τον οικισμό του Κορινού με το παραθαλάσσιο μέτωπο του οικισμού «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ».

"Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας"....σε Κατερίνη, Πέλλα, Χαλκιδική

Έναν διαφορετικό τρόπο βρήκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών, απέναντι σε βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, κάτοικοι της βόρειας Ελλάδας.

Φωτογραφίες από τη διάσωση του 27χρονου σκιέρ στο Ελατοχώρι

Στη δημοσιότητα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα, με τη διάσωση του 27χρονου σκιέρ, που είχε χαθεί στο Ελατοχώρι, αναφέροντας: