1 Μαρτίου 2018

Πενθεί ο Πλαταμώνας τον χαμό του Νίκου Κουκάκη

Μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους και θλίψης και την παρουσία χιλιάδων πολιτών τελέσθηκε χθες το απόγευμα στον Πλαταμώνα η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία - ιχθυέμπορου, του 55χρονου Νίκου Κουκάκη, ο οποίος σκοτώθηκε προχθες το απόγευμα σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης στο ύψος του παλιού εργοστασίου της ΡΟΚΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΩς ελάχιστη ένδειξη απέραντης ευγνωμοσύνης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια το ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την ανθρωπιά, την παροχή φροντίδας και αγάπης καθ’ όλη τη διάρκεια νοσηλείας του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδελφού Δημήτρη Κυριακού.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ_Επιστημονική ημερίδα κατά του ηλεκτρονικού «μπούλινγκ»


Δήμος Κατερίνης: «Τen - Τen Run» (Δέκα στο Δέκα) 2018 - Κυριακή 03 ΙουνίουO Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας.