28 Αυγούστου 2020

Μια Νέα Κίνηση υποψηφίων συμμετέχει στις εκλογές των Πολυτέκνων Ν.ΠιερίαςΜε στόχο την ουσιαστική στήριξη των μελών τού Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Πιερίας για τη νέα περίοδο, δημιουργήθηκε μια Νέα Κίνηση υποψηφίων οι οποίοι δίνουν το «παρών» στις εκλογές τού Συλλόγου που γίνονται αυτή την Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο τού Δ.Κατερίνης (Εκάβη), από τις 11.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη: 32χρονος έκλεψε τσάντα με 130.000 ευρώ μέσα από ταξίΒρέθηκε τελικά ο δράστης της κλοπής του ποσού των 130.000 από ταξί που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 32χρονος ταυτοποίηθηκε ως ο δράστης σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Έλληνας τον Οκτώβριο του 2019, αφαίρεσε από χώρο αποσκευών σταθμευμένου ταξί στην περιοχή της Καλαμαριάς, τσάντα ιδιοκτησίας του οδηγού του οχήματος που περιείχε 130.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε ο δράστης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Ξεκίνησε η «γιορτή του τρύγου» στην Πιερία

Δημήτρης Ρουκάς M.Sc.
Τεχν. Γεωπόνος Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας.


Στους αμπελώνες της Πιερίας εδώ και μια εβδομάδα περίπου οι αμπελουργοί της ξεκίνησαν τον τρύγο. Στο λοφώδες ανάγλυφο της Πιερίας που το δροσίζει, ο ¨Ολυμπιάτης αηρ¨ και η θαλασσινή αύρα του Θερμαϊκού, οι αμπελώνες της παράγουν εξαιρετικής ποιότητας οινοστάφυλα.