28 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζονται τα Εσπερινά Κηρύγματα στον Καθεδρικό Ι. Ναό Θείας ΑναλήψεωςΣυνεχίζονται τα εσπερινά κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία ακόμη σημαντική ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, που έχει πλέον καθιερωθεί.

Μιχάλης Γεωργιάδης: «Η πρότασή μας για 2 διαδρομές άσκησηςΗ κίνηση και η άσκηση είναι θεμελιώδεις βάσεις για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο Δήμος Κατερίνης είναι ανάγκη να στηρίξει τη μαζική άθληση, όχι μόνο με τις ετήσιες εκδηλώσεις (που τις επικροτούμε) αλλά και με τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ασφαλούς άσκησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΜε μαζική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δίου-Ολύμπου μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μάη.

Στην εκδήλωση εκφράστηκε η ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει στους Δήμους και τις Περιφέρειες, ως τη μόνη πραγματική δύναμη που μπορεί να υπερασπιστεί με συνέπεια τα εργατικά και λαϊκά στρώματα της περιοχής. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Βασίλης Ρέβας, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, και η υποψήφια δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κατερίνα Κουρίτα.

Λάμψη Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων πρωταθλητών στα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας γυμναστικής
Τα εγκαίνια της αίθουσας γυμναστικής, στην συμβολή των οδών Π. Κανελλόπουλου & Ι. Μαντζαρόπουλου, η οποία παραχωρήθηκε από τον Δήμο Κατερίνης στο αντίστοιχο τμήμα του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου του Αρχελάου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, παράλληλα με τη «Γιορτή της ενόργανης», με την παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών του δημοφιλούς αθλήματος, εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων, αθλητών και πλήθος φίλων του Αρχελάου Κατερίνης.

Διαφημιστείτε στο Katerinipress από 20 ευρώ το μήναΔιαφημιστείτε στο Katerinipress  μόλις με 20 ευρώ το μήνα, 60 ευρώ το τρίμηνο, 120ευρώ το εξάμηνο (+ 1 μήνα Δωρεάν) , 240 ευρώ το χρόνο (+ 2 μήνες  Δωρεάν).  Η προσφορά μας ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 για έτοιμο δικό σας banner-κάρτα μεγέθους 250χ250 . 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ –ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣΤο Σάββατο 23.02.19 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου, στην Παραλία, η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας με την καθιερωμένη απονομή τιμητικών διακρίσεων στους ιατρούς-Μέλη που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος.