28 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ –ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣΤο Σάββατο 23.02.19 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου, στην Παραλία, η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας με την καθιερωμένη απονομή τιμητικών διακρίσεων στους ιατρούς-Μέλη που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος.


Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.Τσανικίδης Ηρακλής στην προσφώνησή του ανέφερε :

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας πραγματοποιεί απόψε τη καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Καλωσορίζουμε όλους του Συναδέλφους καθώς και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τιμούν με την παρουσία τους.

Όπως όλοι γνωρίζετε την εορταστική αυτή βραδιά τιμούμε και όλους του Συναδέλφους που κατά την διάρκεια του προηγουμένου έτους επέλεξαν την επαγγελματική συνταξιοδότηση ύστερα από μια μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη διαδρομή στην άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.


Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο επιθυμούμε να εκφράσουμε στον καθένα ξεχωριστά τη βαθειά μας εκτίμηση γιατί με το λαμπρό ήθος και με τον τίμιο ιατρικό μόχθο τους τίμησαν την ιατρική επιστήμη και το βαθύτατο ανθρωπιστικό της νόημα αφήνοντας ο καθένας το προσωπικό και ιδιαίτερα σημαντικό αποτύπωμα στην ιατρική ιστορία του Νομού μας και όχι μόνον.Σήμερα οι τιμώμενοι Συνάδελφοι Ιατροί είναι ο κ. Διαμαντής Ζήσης Παθολόγος, ο κ. Καραβίδας Αναστάσιος Ορθοπεδικός, ο κ. Κοσμάς Νικόλαος Ακτινοδιαγνώστης , ο κ. Μαλακόπουλος Νικόλαος, Παθολόγος, η κ Σλέποβα Τατιάνα Αναισθησιολόγος , η κ. Τοπαλίδου Μελιδώνα, Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης .
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !