15 Μαΐου 2020

Έκλεψε 175 ευρώ για να αγοράσει κινητά...τα οποία δεν παρέλαβε ποτέ !Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία

σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 απέσπασε

από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, τα οποία

κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, για αγορά 2 κινητών τηλεφώνων,

μέσω διαδικτυακής αγγελίας πώλησης, χωρίς ωστόσο να τα έχει

παραλάβει.

Πλήρωσαν 900 ευρώ για προϊόντα που δεν παρέλαβαν ποτέΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και το Αστυνομικό Τμήμα

Μουδανιών σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος ημεδαπής γυναίκας,

καθώς τον Απρίλιο του 2020 σε ξεχωριστές περιπτώσεις κατάφερε και

απέσπασε από 2 ημεδαπές γυναίκες τα χρηματικά ποσά των 446 ευρώ

και 459,07 ευρώ αντίστοιχα, τα οποία κατέθεσαν σε τραπεζικό

λογαριασμό, για αγορά ηλεκτρονικής συσκευής μέσω διαδικτυακής

αγγελίας πώλησης, χωρίς ωστόσο να έχουν παραλάβει τα προϊόντα.

Με ψυχραιμία και ωριμότητα αντιμετωπίστηκε η υγειονομική κρίση στο Δήμο ΚοζάνηςΟ Δήμος Κοζάνης την περίοδο έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις, σε αχαρτογράφητα ύδατα.

Δήμος Κατερίνης: 210 tablets στους μαθητές των Δημοτικών σχολείωνΚαθ΄ οδόν για τις σχολικές μονάδες των δημοτικών σχολείων της Κατερίνης, σε εκπλήρωση της ανάγκης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών, μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω του COVID-19 είναι 210 tablets,

Το Αμφιθέατρο που κοσμεί τον περίβολο του συγκροτήματος των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς ΜητροπόλεΤις εργασίες ολοκλήρωσης του νέου υπαίθριου αμφιθεάτρου και των διαδρομών περιπάτου που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στον Σβορώνο Πιερίας επέβλεψαν το πρωί της Τετάρτης 13 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

Δήμος Κατερίνης: Επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών στα Γυμνάσια & ΛύκειαΕπαρκείς ποσότητες συσκευασμένων αντισηπτικών, προκειμένου να ενισχύονται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά τις ώρες λειτουργίας των σχολείων παρέδωσε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος στους διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Όπως είναι γνωστό, αντισηπτικά που παρέλαβε από το Υπουργείο Παιδείας, ο Δήμος Κατερίνης διέθεσε για δεύτερη φορά σε διάστημα 10 ημερών στα σχολεία.Παράλληλα, προηγήθηκαν από ειδικά συνεργεία σχολαστικές απολυμάνσεις τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Κατερίνης.

Ασφαλτόστρωση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Γηροκομείο της Ευαγγελικής ΕκκλησίαςΑίτημα πολλών ετών η ασφαλτόστρωση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Γηροκομείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης. Μετά την κοινή δέσμευση τόσο του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου όσο και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Γιώργου Νταντάμη, το έργο υλοποιείται αυτές τις μέρες με συνεργεία του Δήμου.

Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας & των συνθηκών άρδευσης στο ΜοσχοπόταμοΤην καθημερινότητα των κατοίκων στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης βελτιώνουν οι εργασίες που εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου & τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη.

Παραδόθηκαν τρόφιμα σε 132 ευπαθείς οικογένειες. Στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας!Διανομή τροφίμων σε 132 ευπαθείς οικογένειες εν μέσω πανδημίας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Τα τρόφιμα διέθεσαν ο Δήμος Κατερίνης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τοπικές επιχειρήσεις.

Πρόταση ενίσχυσης της φυσικής διδασκαλίας από την Λιτοχωρίτισσα επιστήμονα Ελένη Β. Μπελογιάννη
Γράφει η Ελένη Β. Μπελογιάννη

Μόλις πριν από μερικά χρόνια, η τηλεργασία και τα ευέλικτα ωράρια, η χρήση οθονών αφής και η διευθέτηση των τραπεζικών συναλλαγών από την οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή αποτελούσαν μόνο μερικά παραδείγματα αλλαγών του καθημερινού μας βίου, που ενώ φάνταζαν μακρινά, στην πραγματικότητα ήταν τόσο κοντά μας.