20 Σεπτεμβρίου 2021

Επετειακά λάβαρα στους Ιερούς Ναούς και τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους
Με την ανάρτηση επετειακών λαβάρων στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Πιερίας ολοκληρώθηκε μια από τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. στο πλαίσιο του προγραμματισμού της για το φετινό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Πρώτα να αγοράσει ένα διαρκείας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο Κουτρούπας
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να κάνουν γνωστό σε όλους, ότι όσοι αγαπούν και νοιάζονται τον Πιερικό είναι ήδη δίπλα του. Το απέδειξαν στα δυο χρόνια, από τότε που ξεκίνησε δηλαδή η τεράστια προσπάθεια να «σωθεί» αγωνιστικά και κυρίως οικονομικά η αγαπημένη μας ομάδα. Σε δύσκολους καιρούς. Όταν κάποιοι κρύβονταν και θεωρούσαν την ομάδα «χαμένη» από χέρι.

Αποχαιρετιστήριο του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννη Φ. Καζταρίδη
Με την αποχώρηση μου από την υπηρεσία, ύστερα από μακρόχρονη θητεία, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας. Άλλοι, πιο άξιοι ημών, θα συνεχίσουν το έργο μας.

Ανεμογεννήτριες: Πολίτες από την ευρύτερη περιοχή των Πιερίων ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Εκπρόσωποι φορέων από το Βελβεντό, τα Σέρβια, την Κοζάνη και την Πιερία προχώρησαν στη δημιουργία της ”Πρωτοβουλίας Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Πιερίων” και ξεκινούν έναν μαραθώνιο ενημέρωσης για την απειλή του βουνού των Μουσών από την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στις κορυφογραμμές του.