20 Μαΐου 2019

Απάντηση στην καταγγελία του κ. Νταντάμη: Γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία, κύριε Νταντάμη;Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης έβγαλε δημόσια καταγγελτική ανακοίνωση εις βάρος μου. Δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα του κ. Νταντάμη, μιας και δεν ονοματίζει τι ακριβώς τον ενοχλεί, όμως υποθέτω ότι είναι η στήριξη που του έχει δώσει ο Σύριζα και την οποία αναφέρω συχνά στα δημοσιεύματα μου. Απαντώ για αυτή λοιπόν. Αν είναι κάτι άλλο, τότε θα περιμένω να δω ποιο είναι αυτό, για να επανέλθω επί του θέματος.

Σύγκρουση μοτοποδηλάτου με τρένο στο Παλαιοχώρι Ημαθίας -Νεκρός 55χρονοςΣτις (18 Μαΐου 2019) και ώρα 07.45 περίπου, στην ευρύτερη

περιοχή του Παλαιοχώριου Ημαθίας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που

οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με διερχόμενη

επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη –

Φλώρινα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το

Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

"Καταγγέλλω δημοσίως συκοφαντικά και μεθοδευμένα δημοσιεύματα του μπλογκ kapa-news"Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ:


Καταγγέλλω δημοσίως συκοφαντικά και μεθοδευμένα δημοσιεύματα του μπλογκ kappa-news εις βάρος του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»


Καλώ τους δημότες σε επαγρύπνηση. Μαζί να θωρακίσουμε τη δημοκρατία απέναντι σε πόλεμο «λάσπης»


Ζητούνται Φύλακες Ασφαλείας με άδεια εργασίας security στην ΠιερίαΗ εταιρεία GT SECURITY αναζητεί Φύλακες Ασφαλείας (άνδρες - γυναίκες) με άδεια εργασίας security σε ισχύ για Πιερία.
Νόμιμες αποδοχές και πλήρης ασφάλιση
, Ε-mail: kostopoulosgtsecur@gmail.com & doragtcontrolsecur@gmail.com

Προσλήψεις στον Ο.ΚΑ.ΝΑ σε Θεσσαλονίκη, Πιερία , ΗμαθίαΟ Oργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.),που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων του, ανακοινώνει την πρόσληψη υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης

Μουσική εκδήλωση για τα Δημοτικά ΣχολείαΤο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 μουσική εκδήλωση για τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού και τους κηδεμόνες τους, προκειμένου να γνωρίσουν το σχολείο μας και να ενημερωθούν για τις ποικίλες δράσεις του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Εκάβη στις 11:30 το πρωί και είναι ανοιχτή για όλους.

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κυρίου Λαγδάρη και της παρέας του»«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κυρίου Λαγδάρη και της παρέας του» τα 15 σημεία των εξαγγελιών του για τον Κολινδρό το 2014!
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

O κύριος Λαγδάρης είπε ψέματα στους Κολινδρινούς συνδημότες μας το 2014. Εξήγγειλε 15 έργα εκ των οποίων δεν έκανε τίποτα!

Η αλήθεια είναι εδώ και είναι αμείλικτη!