14 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ε. Σκούφα στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης ΓυναικώνΜε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης, την νομικό Σοφία Σαλαμπασίδου και την κοινωνική λειτουργό Χρυσούλα Μοσχολούρη, συναντήθηκε η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, μετά και από επικοινωνία με την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Μακρίδου – Παρτσαλίδου.

Εκδήλωση κατά της ενδοσχολικής βίας στη Βιβλιοθήκη της ΑλεξάνδρειαςΣτα πλαίσια της Πανελλήνιας ημέρας κατά της ενδοσχολικής βίας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Γ΄τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας, οργάνωσε εκδήλωση την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, με την προβολή της 9λεπτης ταινίας του Γιάννη Κουφονίκου «Τα μπλέ γυαλιά» παραγωγή της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου).

Ανέγερση ισόγειου κτιρίου – έξι αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο ΚορινούΜε ταχείς ρυθμούς υλοποιούνται από τον Δήμο Κατερίνης, οι εργασίες κατασκευής του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ: ΕΞΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ», η ολοκλήρωση του οποίου αναμένεται να επιλύσει οριστικά χρόνια στεγαστικά προβλήματα στην περιοχή.

Η Κατερίνη υποδέχεται την Παναγία ΕγκυμονούσαΗ Κατερίνη υποδέχεται την ιερά εικόνα της Παναγίας Εγκυμονούσας, προστάτιδας των ατέκνων ζευγαριών και των εγκύων γυναικών.

Πρόκειται για σπάνιο εικονογραφικό θέμα, γνωστό στη βυζαντινή τέχνη ήδη από τον 11ο αιώνα, όπου το πρότυπο της Παναγίας Βλαχερνίτισσας απεικόνιζε τον Ιησού σε μετάλλιο στο στήθος της Παναγίας, για να δείξει τον ευρισκόμενο στην κοιλιά της Θείο Λόγο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ Η/Υ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣΤο Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων - μελών του και των εργαζομένων σε αυτές, υλοποιεί δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης Η/Υ για :

Α. Αρχάριους Χρήστες

Β. Έμπειρους Χρήστες

Δήμος Κατερίνης: Ένας «κήπος» η πλατεία ΔημοκρατίαςΜε τη φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών και την τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στην πλατεία δημοκρατίας.

Ο Επίσκοπος Βράτζης Αγάπιος. Ένας Κολινδρινός επιφανής ιερωμένος και ευεργέτηςΣας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση - ομιλία, που συνδιοργανώνεται από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κολινδρού, τoν Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Νικόλαος ΛούσηςΚολινδρού":

Κατερίνη: Ζητείται Σεφ για Ιταλικό εστιατόριοΤΟ Kitchen Pasta είναι ένα καινούργιο πρωτοποριακό Ιταλικό εστιατόριο ανοιχτής κουζίνας με Φρέσκα Ζυμαρικά και Ιταλική Pizza παραγωγής μας στο κέντρο της Κατερίνης.Αναζητούμε Σεφ με μεγάλη εμπειρία στην Ιταλική κουζίνα και συγκεκριμένα στα ζυμαρικά και στην πίτσα, γεμάτο φαντασία, αγάπη για το φαγητό, όρεξη για δουλειά, επαγγελματισμό και πειθαρχία για να αναλάβει την κουζίνα μας.