28 Ιανουαρίου 2021

Hotel Evilion Sea & Sun στους Νέους Πόρους
Τα 4-αστέρων ξενοδοχεία Evilion Sea & Sun, βρίσκονται στους Νέους Πόρους, μοιρασμένα σε δύο κτίρια με ονομασίες Evilion και Stilvi, που συνορεύουν στο χώρο της πισίνας. Είναι κατασκευασμένα με πολλή φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ παρέχουν οικογενειακή ατμόσφαιρα με ανθρώπους ζεστούς και πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας στιγμή.

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι ορειβάτες στον Όλυμπο
Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν από το ελικόπτερο Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος οι δύο ορειβάτες που αγνοούνταν στον Όλυμπο, στη θέση Ξερολάκι, όπου καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Hotel Siokas στους Νέους Πόρους
Το μεγάλο και μοντέρνο Hotel Siokas βρίσκεται στους Νέους Πόρους Πιερίας. Βρίσκεται μετά τον Πλαταμώνα (προς νότο), στο 405ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης. Είναι πολύ κοντά σε επώνυμα και ενδιαφέροντα αξιοθέατα όπως τα Μετέωρα, η θεσσαλονίκη, η Βεργίνα, ο Όλυμπος κ.α.

Ανεξέλεγκτη ρύπανση στην Προστατευόμενη Περιοχή Δέλτα Αξιού
Σε ένα μεγάλο σκουπιδότοπο μετατρέπεται η προστατευόμενη περιοχή Δέλτα Αξιού εν μέσω περιορισμών μετακίνησης λόγω της COVID-19. Σωροί από μπάζα, ελαστικά, δεξαμενές χημικών, ακόμη και επικίνδυνα υλικά, είναι μία συνηθισμένη εικόνα στην περιοχή που ξεκινάει από τη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου και περιλαμβάνει την κοίτη του Γαλλικού ποταμού και το παράκτιο ανάχωμα από το Καλοχώρι ως το Δέλτα Αξιού.

Υβριστικά και γηπεδικά συνθήματα σε διάφορους δημόσιους χώρους στην Κατερίνη
Τα μέλη των οργανωμένων οπαδών συνδέσμων της πόλης, να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου καλεί ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος καταδικάζοντας τα περιστατικά με υβριστικά και γηπεδικά συνθήματα, που βανδαλίζουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, μεταβάλλοντας σε καμβά: κτίρια, μνημεία, τοιχογραφίες (γκράφιτι) κ.α.

Leonidis Tools & Plastics στη Μεθώνη Πιερίας

H LEONIDIS Tools&Plastics είναι μια πρωτοπόρος παραγωγός των εξειδικευμένων πλαστικών μιας ευρείας ποικιλίας βιομηχανιών. Παρόλο που έχουμε δεκάδες κωδικούς πλαστικών στους καταλόγους μας, ειδικευόμαστε στο να εστιάζουμε στις μοναδικές ανάγκες και ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.