29 Απριλίου 2021

702.460 ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση του Β’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης
Την ενεργειακή αναβάθμιση - βελτίωση ενεργειακής απόδοσης στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης (Β’ Δ.Α.Κ.), ύψους 702.460 ευρώ, ενέκρινε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) που υλοποιεί το πρόγραμμα «Gr Energy».

Δήμος Δίου-Ολύμπου : Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών
Στον Δήμο Δίου-Ολύμπου συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα βιώσιμο περιβάλλον. Παράλληλα με το σταθμό μεταφόρτωσης και συγκέντρωσης ογκωδών ηλεκτρικών συσκευών που λειτουργεί στο κεντρικό αμαξοστάσιο, δημιουργούνται σταθμοί συγκέντρωσης μικρών σε όγκο ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων στα κοινοτικά καταστήματα σε συνεργασία με την εταιρεία «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.»

Ξαναζωντανεύει το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης


Μέσα στην καθημερινότητα και την εντατική χρήση του πολεοδομικού ιστού, με την έλλειψη του φυσικού τοπίου να είναι αισθητή, οι πόλεις αναζητούν οάσεις και διεξόδους σε χώρους χαμηλής έντασης, περιπάτου, παιχνιδιού, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αναψυχής. Σε ένα τέτοιο χώρο μεταμορφώνεται σταδιακά το Δημοτικό Πάρκο, που συνιστά ισχυρή ανάμνηση μιας εποχής που πρωταγωνιστούσε στη ζωή της πόλης.

Ξεκινούν εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης επισκευών στα Σχολικά Κτίρια
Σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης φθορών και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, κατόπιν αιτημάτων των διευθυντών των σχολείων προϋπολογισμού δημοπράτησης 901.446,17 ευρώ εκτός ΦΠΑ, θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Κατερίνης.

«Πάσχα με τον Γιάννη Κότσιρα, από τους καταρράκτες της Έδεσσας
Αναδεικνύουμε και φωταγωγούμε ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδας μέσα από μια μεγάλη ΔΩΡΕΑΝ ON LINE συναυλία από τα μπαλκόνια των καταρρακτών της Έδεσσας, κάτι που γίνεται πρώτη φορά.