8 Μαΐου 2022

105.000 ευρώ σε δημοπρασία το εμβληματικό χακί μπουφάν του Ζελένσκι
Το χακί, στρατιωτικού τύπου, φλις μπουφάν με το οποίο εμφανίστηκε πολλές φορές ο πρόεδρος Ζελένσκι μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, έπιασε το ποσό των €105.000 (90.000 λίρες Αγγλίας) σε δημοπρασία που διοργάνωσε την Πέμπτη η ουκρανική πρεσβεία στην γκαλερί Tate Modern του Λονδίνου

TIMΗΘΗΚΑΝ OI ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Λ.Α.Σ. ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΑ «ΤΑΧΝΙΣΤΑ»
Έγινε την Κυριακή 8-5-2022 η αναβληθείσα εκδήλωση της Π.Ε.Α.Ε.Α.-Δ.Σ.Ε. (Παράρτημα Κατερίνης) και της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ για τους 28 μαχητές-ια του ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη κατά των γερμανών κατακτητών στα Ταχνιστα στις 18-4-1943.

Compa Solar και Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή για Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην ΚατερίνηΗ εταιρεία «COMPA SOLAR» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρύθηκε το 1998 από τους Νικ. Σαλμανλή (Φυσικός), Κων. Σαλμανλή (Ηλεκτρονικός Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού) & Χαρ. Σαλμανλή (Μηχανολόγος Μηχανικός). Δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας και αυτοματισμών με αξιόλογες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία.

Ανακυκλώστε το παλιό σας όχημα στην Πανμεταλλική στον Σβορώνο Πιερίας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της Ανακύκλωσης Παλαιών σιδήρων και μετάλλων από το 2004.


Απο το 2008, δραστηριοποιείται επιπλέον στην ανακύκλωση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής.

Mini volley Αίολος Κατερίνης
Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, ο Αίολος Volleyball διοργάνωσε την Κυριακή το πρωί τουρνουά mini volley.

Ζητήματα άρδευσης αγροτικών εκτάσεων στη Δημοτική Ενότητα Δίου
Ζητήματα που αφορούν στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες άρδευσης στις αγροτικές καλλιέργειες της Δημοτικής Ενότητας Δίου συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιου Γεωργαντά με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τους βουλευτές Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη.

Φεστιβάλ Πάρκου - «Πλημμύρισε» χιλιάδες επισκέπτες από την Πιερία και όλη την Ελλάδα
«Πλημμύρισε» και το τριήμερο 06 έως 08 Μαΐου με χιλιάδες δημότες και επισκέπτες, το 1ο Φεστιβάλ πάρκου, στην ανοιξιάτικη γιορτή του Δήμου Κατερίνης. Με πρωταγωνιστές ρυθμούς, γεύσεις και χρώματα, πόλο έλξης το Θεματικό Πάρκο Δεινοσαύρων, το χαρούμενο εορταστικό σκηνικό στο πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό Φεστιβάλ προσέλκυσε και προσελκύει καθημερινά μικρούς και μεγάλους.

Σοβαρή υποστελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κατερίνης και Λιτοχώρου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θέμα:«Εικονική η κατανομή Πυροσβεστών στη συνολική υπηρετούσα δύναμη με αποτέλεσμα τη σοβαρή υποστελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων του Νομού Πιερίας».

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η κατανομή της συνολικής υπηρετούσας δύναμης του τρέχοντος έτους, με μόλις ογδόντα τέσσερις (84)Πυροσβέστες, Υπαρχιπυροσβέστες, Αρχιπυροσβέστες και Πυρονόμους για τονΝομό Πιερίας.

Κατερίνη: Τροχαίο ατύχημα σήμερα τα ξημερώματα στην 25ης Μαρτίου


Τροχαίο ατύχημα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς είχαμε σήμερα στις 02.00 τα ξημερώματα στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη, λίγο πριν τα φανάρια της Τερζοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός ιχ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να "συγκρουστεί" με πολυκατοικία. Από την σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα.

INK EXPERTS : Αναγομώσεις Μελανιών ,ανακύκλωση και ανακατασκευή toner στην Κατερίνη
Η INK EXPERTS δημιουργήθηκε το 2005 στην πόλη της Κατερίνης με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα αναλώσιμα αλλά και της επισκευή των εκτυπώσεων σας.