8 Νοεμβρίου 2021

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ για τη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στο Ελατοχώρι
Παρεμβάσεις βελτίωσης υφισταμένης αγροτικής οδού προς γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη θέση «Πλιτσκό - Προσήλιο» στο Δ.Δ. Ελατοχωρίου πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα από τον Δήμο Κατερίνης.

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής
Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας φωταγώγησε το βράδυ της παραμονής των Αρχαγγέλων στην πλατεία του Ταξιάρχη Χαλκιδικής, ο Δήμος Πολυγύρου.

Με τη βοήθεια παιδικών φωνών που μετρούσαν αντίστροφα, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, άναψε το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ταξιάρχη, δίνοντας το έναυσμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πρότυπο αειφορίας: Χωριό στην Πέλλα παράγει ενέργεια από νερό
Ένα επιτυχημένο περιβαλλοντικό και βιώσιμο project, το «Eβόρα 1030», υλοποιείται στην Παναγίτσα του δήμου Έδεσσας. Οι 245 κάτοικοι του ορεινού χωριού της Πέλλας, οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και η κοινότητα έχουν συστήσει από το 1997 την Ενεργειακή Τουριστική Παναγίτσας ΑΕ και παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς που λειτουργούν από το νερό που συγκεντρώνεται σε ταμιευτήρες.

Συγκλονίζει νοσηλευτής της ΜΕΘ Covid – “Ξεκληρίζονται οικογένειες”
Με ιδιαίτερη ένταση εκδηλώνεται το 4ο πανδημικό κύμα στη χώρα μας, σφυροκοπώντας πιο έντονα την περιφέρεια, όπου η εμβολιαστική κάλυψη παραμένει χαμηλή. Ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, τα νοσοκομεία αγγίζουν τα όριά τους. Μεγάλη είναι η ανησυχία των επιστημόνων για τους υψηλούς αριθμούς θανάτων και διασωληνωμένων, με τις προβλέψεις για την κορύφωση της νόσου το προσεχές διάστημα να είναι δυσοίωνες.

Κατερίνη: Πλήρωσε 146 ευρώ για ηλεκτρονική συσκευή αλλά....
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος

ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 20 η Οκτωβρίου

2021, με το πρόσχημα πώλησης ηλεκτρονικής συσκευής μέσω αγγελίας στο

διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπό στην Πιερία, το χρηματικό ποσό των 146

ευρώ.

Εγκαινιάστηκε και λειτουργεί η επετειακή έκθεση για τον ΠΙΕΡΙΚΟ
Εξήντα χρόνια ιστορίας, φιλοξενούνται στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (αρχοντικό – πρ.οικία Τσαλόπουλου), σε μια έκθεση γεμάτη μνήμες από την ποδοσφαιρική ιστορία του Πιερικού.

Εφαρμογή πολλαπλών παρεμβάσεων σε δρόμους της Κατερίνης
Με σκοπό την αποφυγή συνεχών διακοπών της οδικής κυκλοφορίας και την ως εκ τούτου συνεχή ταλαιπωρία οδηγών και πεζών, προγραμματισμό ταυτόχρονων ενεργειών για πραγματοποίηση πολλαπλών παρεμβάσεων, την ίδια μέρα, σε δρόμους της Κατερίνης, εφαρμόζει η Αντιδημαρχία Δημ.Αστυνομίας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, επικεφαλής Αντιδήμαρχος της οποίας είναι ο Κώστας Τσιουκάνης. Η όλη διαδικασία γίνεται σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.