25 Δεκεμβρίου 2022

Χαλκιδική: Έκλεψε κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλείο και οικία στη Χαλκιδική.

Χορηγία εκπαιδευτικού υλικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λεπτοκαρυάς
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου A.E. και προσωπικά στους κ. Λιογγαρίδη Γρηγόριο και κ. Παπαθανασίου Εύη , για την ευγενική χορηγία στο σχολείο μας υλικού, απαραίτητου στο εκπαιδευτικό μας έργο και την καλύτερη λειτουργία του. Συγκεκριμένα το Σχολείο μας παρέλαβε έναν Η/Υ και έναν έγχρωμοεκτυπωτή. Η σημαντική αυτή χορηγία ενίσχυσε την υποδομή του σχολείου μας, ώστε το διδακτικό και εκπαιδευτικό μας έργο να αναβαθμιστεί. Παρακαλούμε να θεωρήσετε την επιστολή αυτή ως ελάχιστη έκφραση της εκτίμησής μας, αλλά και της χαράς μας να σας έχουμε συμπαραστάτες στο έργο μας.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε αγνοούμενος ορειβάτης στον Όλυμπο
Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός αγνοούμενου ορειβάτη στον Όλυμπο καθώς ανήμερα τα Χριστούγεννα εντοπίστηκε από τον φίλο του, χωρίς τις αισθήσεις του, σε χαράδρα.

“Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κάτω Ολύμπου Νίκος Βαλσαμόπουλος
Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης για τον θάνατο του Νίκου Βαλσαμόπουλου επισημαίνει τα εξής:

37 Σημεία Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Στο Δήμο Ν. Προποντίδας

 Ο Δήμος Ν. Προποντίδας πρόσφατα ολοκλήρωσε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.), το οποίο αποτελεί υποχρέωση για όλους του Δήμους της χώρας στο πλαίσιο της προώθησης της ηλεκτροκίνησης (Ν.4710/2020), με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Ζητούνται άτομα για εργασία σε συσκευαστήριο τυροκομικών ειδών στο Μακροχώρι Ημαθίας
Απαραίτητες προϋποθέσεις:Ομαδικό πνεύμα, έμφαση στη λεπτομέρεια, αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και επαγγελματισμός
Θέληση για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση στην θέση εργασίας

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
Παραμονή Χριστουγέννων 2022. Ως είθισται το κλίμα στην Κατερίνη και ασφαλώς στις περισσότερες γωνιές του κόσμου ευχάριστο και εορταστικό.