4 Ιουνίου 2018

Κι όμως τα μικρόβια είναι αυτά που χαρίζουν νεότητα και ομορφιά

Η τεχνολογία
της κοσμητολογίας έχει πάει σε άλλα επίπεδα εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό αποτυπώνετε κάθε μέρα βλέποντας όλα αυτά τα λαμπερά και αψεγάδιαστα πρόσωπα των stars από τον χώρο του θεάματος.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ζητά συγνώμη από τους πολίτες της 75ης διανομήςΤην Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 75η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” στην οδό Φλέμινγκ, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης.

Εφαρμόζεται και φέτος το καλοκαίρι ο θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην ΚατερίνηΗ αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμοστεί και φέτος στην Κατερίνη, με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών.

Η φυσική υπερτροφή που χαρίζει δυνατές συγκινήσεις!

Τελικά ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ευχάριστη πορεία ενός ανθρώπου και αυτό αποδεικνύεται από τον καταναλωτικό πανικό που έχει προκληθεί εδώ και ένα χρόνο αγοράζοντας κατά χιλιάδες άντρες και γυναίκες ένα συγκεκριμένο σεξουαλικό superfood που αυξάνει τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Το Σάββατο 2 Ιουνίου, στο Βαπτιστήριο του Ιεροὐ Ναού Αγίας Τριάδας Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος μετά από πρόσκληση και υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, με αποκλειστικό αντικείμενο το συντονισμό της μαζικής συμμετοχής των Πιεριέων στο Συλλαλητήριο της Τετάρτης 6 Ιουνίου στην Κατερίνη.

Ζητείται Πωλητής B2B (Energy Drink) για το Νομό ΠιερίαςΕμπορική εταιρεία ζητά για θέση πλήρους απασχόλησης άτομο για τη θέση του Πωλητή B2B (Energy Drink).

Αρμοδιότητες
Ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας σε καταστήματα εστίασης σούπερμαρκετ, περίπτερα κ.α.
Περιοχές ευθύνης: Νομός Πιερίας

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών η αθλητική γιορτή της άνοιξης «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018»Οργανωτική, αγωνιστική επιτυχία, καθώς και υποδειγματική για μία ακόμη χρονιά φιλοξενία των κατοίκων συνέθεσαν το τρίπτυχο της επιτυχημένης διεξαγωγής χθες Κυριακή 03 Ιουνίου, του αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018» (Δέκα στο Δέκα) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1χλμ., στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης.

3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας: Βιωματική δράση για οικογένειεςΤην Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, μαζεύουμε ροδάκινα! Συνάντηση στο πάρκο Ελιάς - ώρα 09:00 – Αναχώρηση για τα χωράφια – ώρα 10:00. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Έχετε δει ποτέ δέντρο ροδακινιάς από κοντά; Είναι δύσκολο να μαζέψει κανείς ροδάκινα από τα δέντρα; Πότε είναι έτοιμο ένα ροδάκινο να κοπεί; Παιδιά!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥΟ Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) παρατείνει μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, την προθεσμία υποβολής της σχετικής αίτησης όσων επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα Εθελοντών του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018.