7 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες των τμημάτων του συλλόγου ΔρυάνισταΜε απόφαση του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης "Δρυάνιστα", αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες των τμημάτων του συλλόγου για 15 ημέρες, για την πρόληψη και προστασία από τον Κορονοϊό.

Πιερία: Ζητείται Κοινωνικός Επιστήμονας / Κοινωνικός ΛειτουργόςΗ Περιχώρησις είναι ένα σωματείο ανθρωπιστικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά. Οι θεμελιώδεις αρχές που διαπνέουν το σωματείο είναι η φιλανθρωπία και ο κοινωνικός και θρησκευτικός ανθρωπισμός, βασισμένος στα χριστιανικά ιδεώδη, όπως αναφέρονται στην Αγία Γραφή.

Επίδομα ορεινών περιοχών....Άγιος Δημήτριος, Ελατοχώρι, Κάτω Μηλιά, ΡητίνηΗ Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αποκαθιστά μια αδικία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επαναφέρει το επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών, και μάλιστα για πρώτη φορά αφορολόγητο και ακατάσχετο, και με αναδρομική ισχύ από το 2018.

Τσιγγάνοι βίασαν και σκότωσαν τη 44χρονη στη ΒέροιαΣτην σύλληψη δυο Ρομά ηλικίας 50 και 47 χρόνων προχώρησε η Ασφάλεια στη Βέροια, βάσει εντάλματος που εξέδωσε σε βάρος τους ο ανακριτής, καθώς αποκαλύφθηκε ότι βίασαν και στη συνέχεια σκότωσαν την 44χρονη που βρέθηκε νεκρή σε έναν ακάλυπτο χώρο απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο της πόλης, νωρίς το πρωί της Τρίτης!