19 Μαΐου 2021

Χάλκινο μετάλλιο στο Βουκουρέστι με την Εθνική Ελλάδος από τον Γκιρνη των Ολυμπίων Κατερίνης
Με μεγάλη επιτυχία εκπροσωποντας την Εθνική Ελλάδος επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος ο αθλητής των Ολυμπίων Κατερίνης Γκιρνης Ραφαήλ στην κατηγορία των 110 κιλών παίδων ελληνορωμαϊκής πάλης στο πολυ δυνατο διεθνές τουρνουά (14-16 Μαϊου 2021) με την συμμετοχή 22 χωρών

Τουλάχιστον 280 χορηγούμενοι στον ΟΚΑΝΑ Κατερίνης
Την Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ Κατερίνης επισκέφτηκε στι;17/5/2021 αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, των τμημάτων Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής και συνομίλησαν με τον διευθυντή της δομής κ.Χαράλαμπο Κατόγλου, για πλήθος θεμάτων που αφορούν την εξάρτηση γενικότερα , προβλήματα της περιοχής μας σε σχέση με τις εξαρτήσεις ,τα τρέχοντα θεραπευτικά προγράμματα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός.

Κατερίνη:Συνελήφθη γυναίκα για κλοπή ποδηλάτου
Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2021) το απόγευμα στην Κατερίνη από

αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία ημεδαπή

γυναίκα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών

προχθές (17 Μαΐου 2021) το πρωί αφαίρεσε από χώρο στάθμευσης

καταστήματος ένα ποδήλατο αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση

της παθούσας. Το κλεμμένο ποδήλατο εντοπίστηκε από τους

αστυνομικούς και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

6 Γαλάζιες σημαίες για τις ακτές του Δήμου Κατερίνης
Σε έξι ακτές του Δήμου Κατερίνης, θα κυματίζει για ένα ακόμη καλοκαίρι η Γαλάζια Σημαία, πιστοποιώντας με τον πιο επίσημο τρόπο την καταλληλότητά υδάτων κολύμβησης και κυρίως την ασφάλεια των λουόμενων.

Εκτός σχεδιασμού η Πιερία στο πρόγραμμα καταπολέμησης της σφήκας καστάνου
Κυριολεκτικά στον αέρα βρίσκεται η χρηματοδότηση και η ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας για την καταπολέμηση της «φαιάς σήψης του καστάνου» στην Πιερία αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Εκτός σχεδιασμού είναι επίσης ο νομός και σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση της «σφήκας της καστανιάς» με την συνέχιση του προγράμματος καταπολέμησης με τις εξαπολύσεις του παρασιτοειδούς εντόμου Torymus sinensis από το πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ανακοίνωση Ακαδημίας Σχολής Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Έναρξη της Ακαδημίας μας από την Δευτέρα 17/5/21, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα» για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ημαθία-Πέλλα: Κατασχέθηκαν 64.000 λαθραία τεμάχια τσιγάρων και 2,5 κιλά λαθραίου καπνού
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν σήμερα (19 Μαΐου 2021) το πρωί - σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις – δύο ημεδαποί άνδρες σε Πέλλα και Ημαθία, για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.