19 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση Ακαδημίας Σχολής Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ




Έναρξη της Ακαδημίας μας από την Δευτέρα 17/5/21, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα» για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η συμμετοχή των αθλητών μας στις προπονήσεις γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου του self test που χρησιμοποιούν τα παιδιά στο σχολείο τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε όλοι, παιδιά, προπονητές, στο φυσικό μας χώρο στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Κοινός στόχος είναι τα παιδιά μας, οι μικροί μας αθλητές μας να βρίσκονται με ασφάλεια στον αγαπημένο τους χώρο γεμάτα χαρά που ξαναβλέπουν τους συναθλητές τους και τους προπονητές τους και θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και λατρεύουν. Σ΄ αυτό το διάστημα έχουν γίνει πάρα πολλές εργασίες συντήρησης και απολύμανσης. Επίσης οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με ασφάλεια μέχρι και την 30η Ιουνίου 2021.

Στόχοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να αποκομίσουν υψηλού επιπέδου γνώσεις που θα τους συνοδεύουν για πάντα. Στις υποχρεώσεις μας είναι η παρακολούθηση και η οργάνωση της καλής λειτουργίας όλων των αναπτυξιακών τμημάτων.

Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να αθλούνται με ασφάλεια ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι διαπαιδαγώγησης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Η οικογένεια του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς για την πολύ καλή υποστηρικτική ατμόσφαιρα που υπήρχε μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή και υπεύθυνη επιστροφή των αθλητών μας στο γήπεδο. Περαιτέρω πληροφορίες από την Γραμματεία του Συλλόγου κάθε απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης από την κα. Χριστίνα Δασκαλοπούλου.

Ακαδημίες ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !