17 Νοεμβρίου 2018

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί στην Κατερίνη για κλοπή καταστημάτων Συνελήφθησαν χθες (16 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι από

αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 4 αλλοδαποί

ηλικίας 35, 19, 18 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα,

ενεργώντας από κοινού, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν

προσποιούμενοι του πελάτες σε δύο καταστήματα

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις στις 19-30 ΝοεμβρίουΟ Νοέμβριος αποτελεί το Μήνα Στοματικής Υγείας και κάθε χρόνο κορυφώνονται οι ενημερωτικές δράσεις σε θέματα στοματικής υγείας και η προβολή του προγράμματος και της Οδοντιατρικής επιστήμης στο κοινό.

Μουσικό Σεργιάνι σε «ΙΧΝΗ ….ΜΕΛΩΔΙΚΑ»Με «ΙΧΝΗ ….ΜΕΛΩΔΙΚΑ», ένα απάνθισμα των μουσικών αφιερωμάτων σε αγαπημένους Έλληνες συνθέτες (Ξυδάκης, Σαββόπουλος, Λουδοβίκο των Ανωγείων κ.α.), που έχει παρουσιάσει στη διάρκεια της ενδιαφέρουσας πολιτιστικής της διαδρομής συμμετείχε φέτος στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», η Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με συνοδοιπόρους το μουσικό σχήμα: «ΟΙ ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ».

Ο Μπάμπης Ι. Μπρουσκέλης υποψήφιος με τον Γιώργο ΝταντάμηΤην υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Ι. Μπρουσκέλη με το Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για το Δήμο Κατερίνης, ανακοίνωσε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ο επικεφαλής Γιώργος Νταντάμης. Ο Χ. Μπρουσκέλης είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, Αντιπρόεδρος στο Λ.Ε.Α. Δικηγόρων Κατερίνης και Νομικός Σύμβουλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Βρέθηκε "Δράκος" στον Όλυμπο;

Σε υψόμετρο 1000 περίπου μέτρων στον Όλυμπο, περιοχή «ΠΡΙΟΝΙΑ» κάτοικος βρήκε σε πέτρινο βράχο σκαλισμένη μια φτερωτή ύπαρξη , κεφαλή, σώμα, φτερωτά πόδια, έναν κυνοκέφαλο με φτερά και πόδια δράκου, κερασφόρο με δύο οφθαλμούς.

Μήνυμα πρ. Προέδρου Δημ.Κοινότητας Λιτοχώρου, Τάκη Ανδριά, για τις Δημ.ΕκλογέςΣε λίγους μήνες έχουμε εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για εκλογές που για πρώτη φορά γίνονται με το σύστημα της Απλής Αναλογικής. Είναι ένα σύστημα που περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ο χρόνος και η ζωή η ίδια θα δείξει.