16 Σεπτεμβρίου 2018

15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνηΓια τον Δημήτρη Χατζή η Πέμπτη θα μπορούσε να είναι η πρώτη ημέρα της νέας του ζωής αν ο ίδιος δεν ήταν τόσο σεμνός και μαζί με την οικογένεια του δεν πατούσαν τόσο γερά στα πόδια τους.

Συνελήφθη 54χρονος στην Πιερία για μαστροπείαΣυνελήφθη στις (15 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 54χρονος ημεδαπός για μαστροπεία.

Συνελήφθη 62χρονος στην Πιερία για λαθρεμπορία και πλαστογραφίαΣυνελήφθη στις (15 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Ζητείται Executive Chef από ξενοδοχείο στη Λεπτοκαρυά


Περιγραφή


Ξενοδοχειακή αλυσίδα επιθυμεί να προσλάβει, για την τουριστική σεζόν 2019, Executive Chef, για το ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει στη Λεπτοκαρυά (Πιερία).

Απαραίτητα Προσόντα

Συμμετέχω! Ποδηλατώ για την πόλη μου!Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχει στην μεγάλη ποδηλατοπορεία την οποία οργανώνει η Ποδηλατική από-δραση Πιερίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Οι δράσεις "Χωρίς Μεσάζοντες" συνεχίζονται! Ελληνικά όσπρια στις 23 ΣεπτεμβρίουΦίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, στην οδό Φλέμινγκ, θα πραγματοποιηθεί η 76η διανομή αγροτικών προϊόντων “Χωρίς μεσάζοντες” και θα διατεθούν: