7 Νοεμβρίου 2018

Σύλλογος Ν.Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»: Έκθεση Φωτογραφίας & Σχολικών Κειμηλίων


Ακούστε το νέο single του Πάνου Κιάμου

Πάνος ΚΙΑΜΟΣ

«Αυτό Να Το Θυμάσαι»

Μουσική: Δημήτρης Χάρμας

Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο εμπορικό κέντρο των Ν. ΜουδανιώνΜε γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο “Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Ν. Μουδανιών”.

Πρώτη θέση για τον Ραφαήλ Γκίρνη και δεύτερη για τον Πασχάλη Τσουλφά στην Πάλη

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο δυο 4ες θέσεις και μια πέμπτη ήταν από απολογισμός των παλαιστών των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης στο Διεθνές τουρνουά που έγινε στην Γερμάνια.

Αιμοδοσία την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στα Αλώνια


Δωρεά αγάπης από τους κρεοπώλες Βέροιας στο Νοσοκομείο

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας θα τιμήσει την γιορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ με εκκλησιασμό στους Αγίους Αναργύρους και κρατώντας τα καταστήματά τους κλειστά. Στο πλαίσιο της γιορτής, η Συντεχνία αγόρασε και θα δωρίσει στο Νοσοκομείο Βέροιας πέντε αναπηρικά καρότσια. Η παράδοση των καροτσιών θα γίνει την Τετάρτη των μεσημέρι.
http://www.pliroforiodotis.gr

Κοινό ανακοινωθέν Πολιτείας - Εκκλησίας της ΕλλάδοςΘέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κύριο Ιερώνυμο, καθώς και την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος και τους συνεργάτες του, που είχαμε σήμερα την ευκαιρία να έχουμε μία πάρα πολύ ουσιαστική, εποικοδομητική και δημιουργική θα έλεγα συνάντηση.

Προβολή της Δευτέρας από την Κινηματογραφική Λέσχη ΚατερίνηςH Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και το ΤΕΙ Κατερίνης συνεχίζουν τις προβολές στα πλαίσια του θεματικού αφιερώματος ‘Κινηματογράφος και Δικαιοσύνη’. Την προσεχή Δευτέρα 12 Νοεμβρίου προβάλλεται στις 19.30 η ταινία ‘Σκιές και σιωπή’, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Κατερίνης (είσοδος επί της οδού Κανελλοπούλου-απέναντι από το ΙΚΑ).

Ανοίγουν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής του 5ου “Χριστουγεννιάτικου ΧωριούΑγαπητοί συμπολίτες,

Σας πληροφορούμε ότι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου θα ανοίξουν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής του 5ου “Χριστουγεννιάτικου Χωριού του κόσμου 2018” τόσο για τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία όσο και για τις εθελόντριες και του εθελοντές.