21 Μαΐου 2019

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα ΑντισφαίρισηςΟ Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης JUNIOR E3 2019 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Γ’ Ένωση) για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 18 και 19 Μαΐου 2019, στη Νάουσα και στη Βέροια.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων ΜουδανίωνΕργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.

Λήξη Νεανικών Συνάξεων στην ΚατερίνηΤο Σάββατο 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Βαπτιστήριο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κατερίνης, η λήξη των εβδομαδιαίων φοιτητικών συνάξεων που λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης για το δρομολόγιο Αθήνα – ΘεσσαλονίκηΈντονη διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης για τον αποκλεισμό της περιοχής μας από το δρομολόγιο του νέου υπερσύγχρονου ηλεκτροδοτούμενου τρένου Express. Με επιστολή του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, κοινοποιούμενη στις τοπικές αρχές, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης ζητά τη στάση του τρένου στο σταθμό της Κατερίνης και αναλυτικά αναφέρει :

Δεν είμαι εγώ, δεν ήμουν, από τους βολεμένους.....Δεν είμαι εγώ, δεν ήμουν, από τους βολεμένους,

Δεν είμαι εγώ, δεν ήμουν, από τους φοβισμένους.

Θεριό ανήμερο εγώ, σε ένα κλουβί δεμένος,

Θα σπάσω τα δεσμά μου, είμαι ανδρειωμένος.

Αποκατάσταση ζημιών –φθορών σε Δίον – Πλατανάκια-ΓρίτσαΜετά την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ, ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, ξεκίνησαν, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, οι προβλεπόμενες εργασίες.

Πλούσιο το πρόγραμμα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης το Σαββατοκύριακο 18-19/5
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού »διοργάνωσε για τρίτη χρονιά τους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣΤο Σάββατο 18 Μαΐου η τοπική Εκκλησία της Πιερίας εόρτασε τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Μελετίου, Επισκόπου Κίτρους.

Ως πότε θα είναι ο Όλυμπος ξέφραγο αμπέλι;
Με αφορμή τα πρόσφατα ατυχήματα στον Όλυμπο, έρχεται δραματικά η επιβεβαίωση όλων των ανησυχιών, των καταγγελιών και των προτάσεων έμπειρων διασωστών, ορειβατών και οδηγών βουνού που χρόνια τώρα κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για τα αυξανόμενα ατυχήματα και δυστυχήματα στον Όλυμπο.