22 Ιανουαρίου 2018

Τροφική δηλητηρίαση: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα ανάλογα

Τα κυριότερα συμπτώματα της τροφικής δηλητηρίασης είναι οι κράμπες στην κοιλιά, η ναυτία, ο εμετός και η διάρροια, το πότε θα εκδηλωθούν όμως εξαρτάται από τον συγκεκριμένο παθογόνο οργανισμό που την προκάλεσε.

Κλειστές παραμένουν και οι τρεις σήραγγες των Τεμπών

Κλειστές παραμένουν και οι τρεις σήραγγες των Τεμπών από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Συγκέντρωση στο Αγγελοχώρι Νάουσας κατά της καλλιέργειας κάνναβηςΑπό τον Αγροτικό Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» και την Ομάδα Νάουσας της Ομοσπονδίας Γυναικών Νάουσας, ανακοινώθηκαν τα εξής:


«Συγκέντρωση: Δευτέρα 29 Γενάρη 2018, 6:00μ

στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ειρηνούπολης (Αγγελοχώρι)

Με όχημα τη «φαρμακευτική» δήθεν χρήση της κάνναβης επιχειρείται η πλήρης αποποινοποίηση της χρήσης και διακίνησης των ναρκωτικών.

Εκδήλωση Μνήμης στην Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου


ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΑλήθεια γνωρίζατε ότι : μόλις από το 1970 έγινε εντοπισμός και από το 2000 και μετά , ξεκινάνε επίσημα οι ανασκαφές στην αρχαία ΜΕΘΩΝΗ,ΠΥΔΝΑ ,ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ,ΚΟΡΙΝΟ… ! Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε το σημείο που έγινε ακριβώς η θρυλική «Μάχη της Πύδνας» και ούτε γνωρίζουμε σε ποιο σημείο βρισκόταν το αρχαίο λιμάνι της Πύδνας;

Κατερίνη: Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα

Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα (κρύα κουζίνα-λάντζα), σερβιτόροι/ες με γνώσεις ξένων γλωσσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906571091. Ώρες επικοινωνίας 10:00πμ-14:30μμ κυρία Όλγα.

Κατερίνη: Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση αγγλικής

Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση αγγλικής ή και περισσότερων ξένων γλωσσών.

Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητη. Άτομο με διοικητικές ικανότητες, υπεύθυνο.

Η προϋπηρεσία στον χώρο θα εκτιμηθεί. Δυνατότητα εξέλιξης.

Ώρες επικοινωνίας καθημερινά 10:00πμ-14:30μμ στο τηλ 6906571091 κα Όλγα και καθημερινά μετά τις 18:00μμ στο τηλέφωνο 6976002706 κα Στεφανία.

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης – «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη (με φόντο το άγαλμα του Μέγα-Αλεξάνδρου) για τη μη παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στη ονομασία των Σκοπίων, με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανακατασκευής του πεζοδρόμου στην οδό ΕρμούΜε την επίστρωση με κυβόλιθους, με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον από τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του πεζοδρόμου της οδού Ερμού, από το ύψος της οδού Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Ανδρούτσου.