30 Απριλίου 2021

Στο πλευρό του Γιώργου Ιωαννίδη ο Πιερικός!
Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, επισκέφτηκαν τον Γιώργο Ιωαννίδη. Τον άτυχο Κατερινιώτη φίλαθλο του Άρη, που μετά από ένα σοβαρό ατύχημα παραμένει καθηλωμένος με αναπηρία στο κρεβάτι.

Του πρόσφεραν φανέλα του Πιερικού και χρηματικό ποσό, το οποίο θα βοηθήσει στην κάλυψη μέρους των εξόδων της καθημερινής φροντίδας του.


Ο Πιερικός συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση, με κινήσεις σαν αυτήν, δείχνοντας ξεκάθαρα πως στηρίζει την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη την βοήθεια, γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Σέρρες: Απέσπασαν 28.000 ευρώ από ηλικιωμένη με την πρόφαση του τροχαίου ατυχήματος
Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας αλλοδαπός άνδρας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός αλλοδαπού συνεργού του, για διάπραξη απατών κατά εξακολούθηση.

Έθιμα της Μ. Παρασκευής στην παλαιά Λεπτοκαρυά
Μετά το τέλος της ακολουθίας με τα δώδεκα Ευαγγέλια που γινόταν το βράδυ της Μ. Πέμπτης στον ιερό του Αγίου Νικολάου στην παλαιά Λεπτοκαρυά, μερικές κοπέλες κάθονταν στην εκκλησία και ξενυχτούσαν για να στολίσουν τον Επιτάφιο. Επίσης, το ίδιο βράδυ, κυρίως οι γεροντότερες γυναίκες, κάθονταν και αυτές όλη τη νύχτα για να ξενυχτήσουν, να κλάψουν και να θρηνήσουν για τον Χριστό, που βρισκόταν σταυρωμένος πάνω στον σταυρό.