27 Μαΐου 2021

Ανέλαβε δράση η ομάδα Ευταξίας στη Θεσσαλονίκη -Στόχος η Καθαριότητα της πόλης
Ευέλικτη και με επιχειρησιακή δυνατότητα να επεμβαίνει άμεσα, ανέλαβε καθήκοντα η “ομάδα ευταξίας” που συστάθηκε στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η έναρξη λειτουργίας της νεοσύστατης ομάδας έγινε στις (26/5), παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκου Ζεϊμπέκη.

Κατερίνη:Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων
Το Κέντρο «Δήμητρα» Κατερίνης, στα πλαίσια του Εθνικού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δράση 1.3 «Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2021 με σκοπό την εκπαίδευση και την ενημέρωση των μελισσοκόμων σε πρακτικά ή τεχνικά θέματα, θα διοργανώσει δωρεάν τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκομίας με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης.

Πληρώνει τα παλιά της χρέη η ΠΑΕ Πιερικός
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ξεκίνησε τις αποπληρωμές των παλαιών οφειλών από προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά την περίοδο που η ομάδα αγωνίζονταν στις επαγγελματικές κατηγορίες, καταβάλλοντας εμπρόθεσμα τα ποσά που αναλογούν σε κάθε απόφαση ξεχωριστά, ώστε να αποφύγει σήμερα η ομάδα την αφαίρεση βαθμών και τις περεταίρω διαδικασίες.


Δήμαρχος και διοίκηση υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους, για έναν υγιή Πιερικό, ισχυρό στο παρόν και το μέλλον και πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 για το 2021 στις ακτές της Πιερίας
Με χαρά και υπερηφάνεια, σας ανακοινώνουμε πως ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ανέλαβε τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Laser 4.7.

Μετά από αίτημα που πραγματοποιήθηκε από την Διοίκηση του Ομίλου μας στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και στην Πρόεδρο της, κα Νίκη Αναστασίου, μας εμπιστεύθηκαν έπειτα από χρόνια τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser 4.7.

Από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου πάνω από 150 σκάφη και αθλητές, με τους προπονητές και τους συνοδούς τους, θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Όμιλο και την περιοχή μας.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης, η Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, οι τοπικές επιχειρήσεις και κάτοικοι της περιοχής θα στηρίξουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4.7.

Περισσότερα από 2.600 δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Κιλκίς
Περισσότερα από 2.600 δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, από φυτείες κάνναβης που εντοπίσθηκαν σε δασώδεις περιοχές του Κιλκίς.Οι φυτείες εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 5 αλλοδαπών ανδρών.

Θερινό ωράριο λειτουργίας στις βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης
Σε εφαρμογή τίθεται από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021 το θερινό ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών που υπάγονται στη Διεύθυνση Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το θερινό ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: