16 Μαΐου 2021

Προσοχή Φόλες σε διάφορα σημεία της Λεπτοκαρυάς
Καταγγελία για φόλες στη Λεπτοκαρυά Πιερίας έκανε ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης μέσα από story που ανέβασε στο instagram.Όπως αναφέρει o Βασίλης Καλλίδης στη καταγγελία: «Προσοχή! Μόλις μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκαν κεφτέδες με βίδες. Δε γνωρίζουμε σε πόσα σημέια του χωριού τα μοίρασαν και που. Να έχετε το νου σας σε όλα τα ζώα στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Μόνο ντροπή προκαλεί αυτή η εικόνα!».

seleo.gr

Ποιοι εργαζόμενοι στον τουρισμό υποχρεούνται να κάνουν self test
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η νέα απόφαση σχετικά με την υποχρεωτική διενέργεια self test για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Η εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κοροναϊό COVID-19 αφορά σε διάφορες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων και ο τουρισμός (ξενοδοχεία, καταλύματα σύντομης διαμονής, χώροι κατασκηνώσεων, δραστηριότητες ταξιδιωτικών πρακτορείων, γραφείων οργανωμένων ταξιδιών κ.λπ.)

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν
Τα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα γενικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Επιπλέον όμως, οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων λαμβάνουν δωρεάν μια πλήρη και ολοκληρωμένη Μουσική Παιδεία.